ALFA MUŽJAK! Muškarac rođen u ovom znaku TRETIRAĆE te KAO KRALJICU

pixabay.com

Ljubav i seks

ALFA MUŽJAK! Muškarac rođen u ovom znaku TRETIRAĆE te KAO KRALJICU

Ne voli igrice, a ako te zavoli, nemaš brige…

Ukoliko ste u potrazi za alfa mužjakom, muškarcem koji će da vam da slobodu, a u isto vreme bude vaš oslonac i sigurna luka, onda je za vas Bik. Nema toga što ne mogu postići ukoliko su zainteresovani, veoma su ambiciozni i sigurno da nikada nećete morati da ih motivišete da postižu golove u životu. Bitno je samo da budete deo njihovog života i da im takođe uzvraćate ljubavlju i odanošću.

Mogu biti veoma tvrdoglavi u nekim situacijama ili opsednuti karijerom, ali ono što je takođe veoma bitno je da ih razumete u ovim situacijama.

Kako razumeti muškarca rođenog u znaku Bika

Kada je muškarac Bik u pitanju neophodno je da znate da je on izuzetno tvrdoglav, u svakom smislu te reči. No to ne znači uvek i nesto loše, jer ova osobina muškarca Bika čini jedinstveno upornim i muškarac Bik će završiti sve što je počeo. Ovaj gospodin je veoma oprezan i obazriv u životu i iz predostrožnosti uvek ide na sigurno. Avanturu će ovaj muškarac uvek žrtvovati zarad praktičnih stvari i iz razloga što ne voli promene. Jedino kada je siguran pokazuje svoje pravo lice.

Muškarac Bik napornim radom stiže do onoga što ima i može biti sebičan kada je reč o njegovim omiljenim stvarima, tako da postoji granica koju sam postavlja, a vezano za to šta će podeliti sa vama. On nije škrt, rado će podeliti lepe trenutke sa partnerkom i prijatljima. Ispod njegove mirne i naizgled staložene prirode, krije se velika upornost. I jos nešto, ukoliko pozajmite stvar od ovog muškarca, postarajte se da istu vratite u skladu sa dogovorom.

Zemljani, snažan i jak, muškarac Bik u životu i ljubavi voli da se prepusti svim blagodetima. Izuzetno je senzibilan te bolje reaguje na suptilne i nežne dodire nego na grubosti. Kada je zaljubljen sva njegova mudrost nestaje i tada je spreman na svakojake ludosti. Veoma voli da je zaljubljen i da ima nekoga pored sebe, to predstavlja jak motiv u svemu [to radi. Njegov temperament u stvari je rezultat duboko utemeljene strasti.

Bik ne voli površne odnose u ljubavi. On sve prihvata zdravo za gotovo, pa ako zaista ne nameravate ništa ozbiljno sa njim, nemojte koristiti fraze kao što su „pauza“ u vezi ili „otvorena veza“. Ove reči ne postoje u njegovom rečniku .

Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top