„ON JE MOJ I BOŽJI“: Jovana Joksimović iskreno govori o braku sa Željkom

Printscreen/Instagram

Poznati

„ON JE MOJ I BOŽJI“: Jovana Joksimović iskreno govori o braku sa Željkom

Voditeljka ne krije da joj je suprug najveća podrška u životu.

Voditeljka Jovana Joksimović i njen izabranik Željko Joksimović imaju za jedan od najskladnijih brakova u javnom svetu, a ona je sada otkrila detalje njihovog odnosa, kao i da li je nekad osećala teret jer joj se suprug muzička zvezda.

„Ne, zato što smo se od samog početka uklopili, kliknuli, živimo, radimo, podižemo decu kao tim, i nikada nam ništa nije teško“ – rekla je voditeljka.

Na pitanje da li je ljubomorna kao supruga, Jovana je rekla:

„Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju.“

Jovana Joksimović istakla je i da ona i Željko uvek traže balans kada je reč o vaspitanju njihovo troje dece, sina Koste i ćerki Ane i Srne.

„Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo“ – rekla je voditeljka.

Ona je iskreno govorila i o tome da nije oduvek imala mnogo samopouzdanja, već da je na tome radila godinama.

„Bila sam i uplašena i nesigurna kada sam počinjala. Onda sam shvatila, naučila da nesigurnost može da zameni samo znanje. I krenula sam mnogo da učim o svom poslu. I radim to i dalje“ – rekla je Jovana.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top