Tužna poruka srpske glumice: Sahrana i saznanje da sam trudna, u istom danu…

Printscreen/Instagram

Poznati

Tužna poruka srpske glumice: Sahrana i saznanje da sam trudna, u istom danu…

Glumica Marina Mirković, devojačko Ćosić, u januaru je postala majka, kada je dobila ćerku, a niko do sada nije znao koliko je za nju bio težak i emotivan dan kada je saznala da je trudna.

Marina je na svom Instagram profilu podelila uspomenu i prisetila se momenta kada je saznala da će postati majka.

To je bio dan kada je sahranila baku Ljilju, a u isto vreme rodio se, nastao novi život.

– Godinu dana, već. Kao juče da je bio najemotivniji dan u mom životu. Sahrana i saznanje da sam trudna – u istom danu. Naučila si nas da uvek nosimo karmin i osmeh na licu. Da papilotna podiže kosu i pravi volumen, da su volumen i čista kosa „must“. Da se oblačimo raznobojno. Da imamo namazane i uredne nokte. Da volimo zlatan nakit i da volimo modu (samo sa mnom ti je to uspelo). Da budemo nezavisne žene i da radimo i posle penzije. I na kraju, da pobijemo svaku prognozu i da se borimo kao lavice. Sve smo to naučile iz tvog primera. Hvala ti. Krivo mi je samo što te i Sofija, tvoja prva praunuka nije upoznala. Ali, pričaćemo joj, ne brini.Volim te i nedostaješ mi – napisala je glumica i dodala:

– Baka Ljilja je najviše volela da se slika, da je mi kačimo na naše društvene mreže i da se hvalimo kakvu baku imamo. Modernu – napisala je glumica.

Srbija Danas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top