Kako usrećiti ženu rođenu u znaku Ovna!

pixabay.com

Ljubav i seks

Kako usrećiti ženu rođenu u znaku Ovna!

Planeta koja prati žene rođene u znaku Ovna je Mars. Ova planeta ih čini upornima, proaktivnima pa čak i agresivnim u nekim situacijama.

Žena Ovan lako živi bez muškarca, lakše od bilo koje žene koju ćete ikad upoznati. Njena nezavisnost i ambicije joj pomažu da bude sjajan solo igrač! Međutim, koliko god snažna i uspešna bila, ona će uvijek žudjeti za velikom ljubavlju iz romantičnih filmova.

Ona večno žudi za herojem svojih snova. Kada pronađe idealnog partnera ono što ga može najviše iznenaditi jeste to da ona ne očekuje i ne zahteva ništa od njega. Njoj ne treba njegova pomoć, ne treba joj da otvori vrata za nju, da nosi njene kese, ne traži da joj kuha kafu ili pravi doručak.

Takva je jer je praktična i zna da sve može sama. Muškarci je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a najviše ih privlači to što se oko nje moraju mnogo namučiti da bi je osvojili. Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jest.

Zahtevaju stopostotnu pažnju i posvećenost. Ako osete da se njihov partner malo udaljio od njih ili zatvorio – spremne su otići bez mnogo razmišljanja. One su jedne od retkih žena koje umeju razdvojiti ljubav od strasti. Iako su veoma strastvene, to im nije najbitnija stvar u vezi i nikada se ne vode svojim strastima.

Razum i čista ljubav su im najbitnije stvari. Najveća mana sa kojom će se njen partner morati suočiti jeste ljubomora. Voli da se svađa – ponekad iz čista mira, da pokaže svoju dominaciju. Ljudima ponekad deluje sarkastično, iritantno i agresivno.

Žena Ovan je neizmerno lojalna, naravno, sve dok postoje emocije. Samo ljudi koji žive u njenoj blizini znaju koliko nežnosti nosi u sebi i koliko draga ume biti. Svog idealnog partnera će zaštiti na sve moguće načine i neće dozvoliti da mu neko naudi. Boriće se i protiv vetrenjača ako treba, čak i na svoju štetu – ali će spasiti osobu koju voli.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top