Ana Ivanović otkrila nepoznate detalje o životu s Bastijanom Švajnštajgerom

Printscreen/Instagram

Poznati

Ana Ivanović otkrila nepoznate detalje o životu s Bastijanom Švajnštajgerom

Od trenutka kada su prvi put uslikani kako se drže za ruke, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger i srpska teniserka Ana Ivanović važe za jedan od najskladnijih parova na svetu, ali sportistkinja podseća da ne postoji idealan brak

Bivša teniserka Ana Ivanović otkrila je nemačkim medijima da njen brak sa nekadašnjim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom nije idealan kako to mnogi misle. Govorila je o svojim sinovima, njihovom odrastanju, ali i zbog čega je prerano prekinula karijeru.

— Smatram da je veoma važno što sam u prilici da se u prvih nekoliko godina razvoja svoje dece stalno nalazim uz njih i što sam dane karijere i napornih treninga i rada završila pre majčinstva. Priznajem, toliko obaveza imam oko dece i brige za njihovo odrastanje, da na kraju dana obično budem umorna za sve ono što sam želela da učinim sebi. Ipak, deca su u takvom uzrastu da ne želim ništa više od toga da provodim vreme s njima i svakog dana otkrivam nešto novo o njima — rekla je Ana za jedan nemački magazin.

Pravog partnera, ali i podršku pronašla je u nekadašnjem fudbaleru Bajerna iz Minhena Bastijanu Švajnštajgeru.

— Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Naravno, daleko je naš brak od idealnog, ali zar tako nešto postoji? Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i za uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se posvetimo porodici koju smo zasnovali, da uživamo u svemu što smo propuštali — istakla je Ana.

Ana i Bastijan sa decom trenutno stanuju u gradiću Vestendorfu, u Bavarskoj, gde imaju svoj mir, dok su značajan deo prošle godine proveli na španskoj obali, gde su renovirali luksjuznu vilu. Pandemija korona virusa nije im teško pala kada su na okupu i kada su zajedno.

— Iza nas je čudna godina, ali s dvoje male dece, moram priznati da nam je čak i prijala, mnogo vremena smo provodili zajedno. Kada postanete majka, promeni vam se perspektiva i drugačije sagledate stvari. Deca su me naučila strpljenju i sada mi je veoma važno da im se posvetim. Oni su u godištu kada su veoma zanimljivi — rekla je Ana takođe nedavno, ali se i osvrnula na to šta bi jednog dana moglo da bude s njenim životom, kada deca ne budu okupirala tako značajan deo njenog vremena.

— Uživam u ulozi majke i nekim novim projektima na kojima radim, iako mi nedostaju takmičenja. Iskreno, ne vidim sebe kao trenera u budućnosti, jer to nije nešto što me inspiriše, ali eventualno bih mogla da budem korisna kao savetnik ili mentor. Inače, imam drugačije vizije — rekla je pomalo misteriozno Ana.

BLIC.RS

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top