POREKLOM JE IZ SRBIJE, BACIO JE U SENKU ČAK I BALI-BEGA: Zvezda serije SANJALICA je MILJENIK ŽENA, a evo i zašto

Poznati

POREKLOM JE IZ SRBIJE, BACIO JE U SENKU ČAK I BALI-BEGA: Zvezda serije SANJALICA je MILJENIK ŽENA, a evo i zašto

Serija „Sanjalica“ donela nam je novu ljubavnu priču, ali i novog turskog glumca koji oduzima dah damama

Turski glumac Džan Jaman (32) već prvom epizodom serije „Sanjalica“ privukao je pažnju publike, naročito njenog ženskog dela, a ostao je predmet žudnje do samog kraja emitovanja, i to ne bez razloga.

Atraktivni glumac rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, a interesantno je da je poreklom s juga Srbije, odnosno s Kosova i Metohije. Naime, njegovi roditelji rođeni su u Turskoj, ali oboje su deca imigranata.

― Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja ― izjavio je jednom prilikom Džan.

Niko nije ni slutio da će gluma biti njegov poziv, budući da je završio italijansku gimnaziju, neko vreme je kao student na razmeni živeo u Americi, po povratku je završio Pravni fakultet, a jednog dana je rešio da se oproba kao glumac i ispostavilo se da ima dara. Prvu ulogu dobio je 2014. godine, a za svoj rad u seriji „Sanjalica“ 2018. godine je dobio nagradu za najboljeg glumca u romantičnoj komediji.

 

Pored glume, ostvario se i kao model, pa se njegov lik našao na više naslovnica, a nekoliko puta je proglašen i muškarcem godine u Turskoj.
Ipak, njegova slava prevazilazi granice njegove zemlje, pa ga tako obožavateljke čekaju ispred hotela gde god da boravi, a kada je jednom prilikom sleteo u Španiju na aerodromu je morala da interveniše policija.

 

Inače, on nikada nije ni potvrdio ni demantovao tu glasinu, ali mediji dugo spekulišu da je u vezi s koleginicom Demer Ozemir, s kojm sarađuje u pomenutoj seriji. Njoj se posebno zahvalio kada je pre tri godine dobio nagradu za najboljeg glumca.

― Posebno hvala Demet Ozdemir. Od sada, sve buduće nagrade koje budem dobijao, pola će pripadati njoj. Hvala ti što te imam ― istakao je on.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top