SVI detalji proslave prvog rođendana malog Željka Ražnatovića

Printscreen/Instagram

Poznati

SVI detalji proslave prvog rođendana malog Željka Ražnatovića

Naslednik Veljka Ražnatovića slavi prvi rođendan, što je u svakoj porodici velika stvar. Upravo zato su se Ražnatovići, posebno Ceca, potrudili da za dečaka organizuju proslavu koja će biti nezaboravna.

Folk diva ne voli da priča o svom privatnom životu, pa kad je pitaju za Željka, uvek skromno odgovori – da je kao i svako drugo dete njegovog uzrasta.

— Jede, spava, igra se, plače, smeje se. Beba kao i svaka druga. Mi iza kamera živimo normalan život, imamo probleme kao i svi drugi ljudi. Nismo ništa drugačiji od onih koji nisu javne ličnosti — rekla je nedavno Ceca Ražnatović.

Upravo zato ne želi da se proslava eksponira, već da u krugu prijatelja i porodice to obeleže. Kako izvor „Kurira“ blizak Ceci tvrdi, ona je u dogovoru sa Veljkom i Bogdanom izabrala restoran za proslavu, a savetovala se i oko dekoracije. Ona će biti dečije tematike — sa puno balona i ostalih sitnica sa motivima crtanih likova, a dominiraće plava i bela boja. Ipak, morali su da suze broj zvanica zbog trenutne epidemiološke situacije, ali će oni najbliži prisustvovati.

To su Lidija i Predrag Ocokoljić sa decom, Bogdanine sestre Bojana NatašaMirko Šijan, kao i Bogdan i Danijela Rodić. Oni će na proslavu doći pravo iz Titela, sa još nekoliko članova familije. Zabavi će prisustvovati i nekoliko porodičnih prijatelja Ražnatovića, kolege i saradnici, javne ličnosti sa kojima se druže. Neizostavni su i ponosna tetka Anastasija, Cecin dečko Bogdan Srejović i Bogdanini i Veljkovi prijatelji koji takođe imaju decu.

Ražnatovićeva nije štedela kada je proslava u pitanju, navodi sagovornik, ali s obzirom na to da je elitni restoran u pitanju, može se reći da je dobro prošla. Za zakup lokala i ketering je dala oko deset hiljada evra, dok je za dekoraciju, animatore za decu i druge sitnice izdvojila oko tri hiljade evra.

Kako je u pitanju rođendan za najmlađe, alkohola neće biti u većoj meri, pa je za penušava vina kojima će nazdravljati dala oko hiljadu evra. Torta će biti glamurozna i velika, na nekoliko spratova, a sagovornik kaže da će dominirati plava boja i imaće nekoliko ukusa. Pripremljen je i slatki sto koji najmlađi obažavaju, a za poslastičarske proizvode su platili takođe oko hiljadu evra, te ukupno sve iznosi oko 15.000 evra.

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top