JELENA ĐOKOVIĆ PRVI PUT STALA U ODBRANU SVOJE MAJKE: Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE….

Printscreen/Instagram

Poznati

JELENA ĐOKOVIĆ PRVI PUT STALA U ODBRANU SVOJE MAJKE: Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE….

Ja mogu da odgovaram samo za svoje postupke, a na druge ljude mogu da utičem svojim primerom, ali ništa više od toga, rekla je Jelena.

Majka Jelene Đoković, Vera Ristić, javnosti je poslednjih dana posebno interesantna, kao nekadašnji direktor i suvlasnik kompanije koja se bavila izgradnjom mini hidroelektrana u Srbiji.

Jelena Đoković, konačno je odlučila da se i sama oglasi ovim povodom, tako što je jednoj pratiteljki odgovorila na pitanje na „Instagramu“:

„Osećam potrebu da Vam odgovorim iako niste prva osoba koja mi je poslala poruku slične sadržine. Ja mogu da odgovaram samo za svoje postupke, a na druge ljude mogu da utičem svojim primerom, ali ništa više od toga. Potpuno se saosećam sa Vama i sa Vašom potrebom da promenite nešto. I sama se bavim sličnim temama. Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije. Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo. Naprotiv. Kao porodica koja se deceniju bavi humanitarnim radom, sve napore usmeravamo ka našoj deci učeći ih zdravim navikama i zaštiti i poštovanju životne sredine. Decu ćemo mnogo lakše naučiti pravim vrednostima nego odrasle,“ napisala je Jelena i samim tim stala u zaštitu majke Vere, koja je već neko vreme na meti oštre kritike svih onih koji se aktivno bore kako bi zaštitili prirodu i reke u Srbiji.

Story.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top