Otkriveno KOLIKO HILJADA EVRA je fudbaler iskeširao za verenički PRSTEN Katarine Grujić!

Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Poznati

Otkriveno KOLIKO HILJADA EVRA je fudbaler iskeširao za verenički PRSTEN Katarine Grujić!

Pevačicu Katarinu Grujić zaprosio je fudbaler Crvene zvezde, Marko Gobeljić.

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uskoro će jedno drugom izgovoriti sudbonosno „da“, a fudbaler je pevačicu zaprosio prelepim prstenom za koji se „isprsio“.

Naime, Marko je pre nekoliko dana zaprosio Katarinu na njeno veliko iznenađenje, sa prstenom koji ima ogromni kamen na sredini i prelepe detalje.

Gobeljić nije štedeo kada je njegova izabranica u pitanju, pa je sa Kaćinom sestrom izabrao navodno dijamatski prsten od oko 15.000 evra.

– U pitanju je zlatni prsten optočen dijamantima jednog poznatog brenda koji je platio oko 15.000 evra! Znao je da će se Kaći dopasti jer poznaje njen ukus, a savetovao se i sa njenom sestrom oko detalja i zaista nije pogrešio – rekao je izvor, a preneo „Alo“.

– Katarina je bila oduševljena, a onda je i sva ponosna poslala fotografiju prijateljima i roditeljima koji te večeri nisu bili pored nje – rekao je izvor blizak pevačici.

Podsetimo, Gobeljić je Kaću zaprosio 03. juna, a na slavlju povodm veridbe bile su mnoge kolege popularne pevačice, koje su se latile i mikrofona, među njima i Darko Lazić, Tamara Milutinović, Andreana Čekić…

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top