ŠABANOVA SANELA OŽENILA SINA: Svekrva oduševila sve haljinom kakvu Beograd još nije video (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

ŠABANOVA SANELA OŽENILA SINA: Svekrva oduševila sve haljinom kakvu Beograd još nije video (FOTO)

Oženio se unuk Šabana Šaulića, mama Sanela presrećna!

Unuk Šabana Šaulića, Luka Adžić sklopio je brak sa Aleksandrom Ličinom, a na porodičnom veselju blistala je od sreće i Šabanova ćerka Sanela. Ona je Luku dobila u prvom braku, sa Ivanom Adžićem, a od 2011. godine u vezi je sa nekadašnjim fudbalerom, sada fudbalskim menadžerom Zoranom Batom Mirkovićem.

Svadbeno veselje je bilo divna prilika da se Šaulići okupe sa familijom i prijateljima a među najveselijima je, naravno, bila tetka Ilda koja se sa zadovoljstvom prihvatila mikrofona u više navrata.

Međutim, mama Sanela je privukla pažnju svih, ne samo kao srećna majka i ponosna svekrva već i kao izvanredno moderna dama. Ona je, naime, ponela veoma avangardnu haljinu izrađenu od perja. Veoma vitka, starija Šabanova ćerka je izgledala zanosno u haljini bez bretela i rukava, dužine do kolena a jarkoplava – kraljevska plava – boja joj zaista stoji odlično.

Luka Adzic i Sanela SaulicIzvor: Instagram / ildasaulic

Ilda je, inače, simbol elegancije i šarma pa je i ovoga puta pokazala svoj prefinjeni ukus u svetloplavoj, ženstvenoj haljini sa cvetnim desenom.

Ilda Šaulić

Izvor: Instagram / ildasaulic

Lepaisrecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top