Ljubav ne možeš tražiti – Ona će naći tebe kad je najmanje očekuješ

pixabay.com

Ljubav i seks

Ljubav ne možeš tražiti – Ona će naći tebe kad je najmanje očekuješ

Ako ste tražili ljubav, ali je niste pronašli, ovo je za vas. Ako ste izgubili sve ljubavne bitke u koje ste ušli, ovo je za vas.

Ako ste izgubili svaku nadu, ako se osećate usamljeno i ako vam je srce slomljeno, ovo je za vas. Ljubav šapuće vaše ime, ona žudi za vama. Ona zna koliko vredite i samo je pitanje vremena kada će vam pokucati na vrata. Prestanite tražiti ljubav jer ona tako ne funkconiše.

Ona će naći put do vas onda kada za to bude došlo vreme. Nemojte kriviti sebe. Nemojte misliti da sve radite pogrešno, nemojte misliti da ne zaslužujete ljubav. Nemojte misliti da se ne trudite dovoljno jer ljubav ne treba vašu pomoć da je nađete.

Ona zna svoj put do vas i zna kada je pravo vreme da vas nađe. Jednog dana će vam stati na put i promeniti vaš život iz korena. Samo morate početi verovati da ništa ne propuštate. Morate zalečiti svoje slomljeno srce, učiniti svoj život vredan življenja ići za onim što volite.

Morate voleti svoj život i sebe prvo, ne zato da biste bili spremni za ljubav, već da volite sebe dovoljno da znate da nećete zavisiti o tuđoj ljubavi i nećete učiniti nikoga drugog smislom vašeg života. A onda kada ljubav dođe, ona neće biti tu da vas spase jer vama nije potrebno spašavanje.

Ali će sigurno biti tu zato što ste postali najbolja osoba, prvo za sebe, a onda i za nekoga drugog ko će vam pružiti svu ljubav koja se može pružiti. Kada vas ljubav pronađe vi ćete to znati jer taj susret koji ste toliko dugo priželjkivali i čekali neće moći proći tek tako. To će biti susret koji će obeležiti vaš život.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top