TOP 10 MODNIH TRENDOVA ZA LETO 2021. godine

pixabay.com

Moda

TOP 10 MODNIH TRENDOVA ZA LETO 2021. godine

Ovo leto će biti izuzetno šarenoliko kada je moda u pitanju. Na raspolaganju ćemo imati veliki broj trendova, pa će svaka dama moći da pronađe nešto po svom ukusu. Ipak, dominiraće trendovi koji su bili popularni tokom 90-ih godina. Ovog leta se većina njih vraća u velikom stilu na modnu scenu.

Mi smo izdvojili top 10 trenodva koji će ovo leto učiniti zanimljivim: 

1. Bela boja

Lepršave haljine, ali i farmerke u beloj boji su obavezan komad u garderoberu svake žene od stila. Ova nijansa odlično stoji svima, pa nema razloga da ne nabavite barem jedan ovakav komad. Osim toga, bela je kao stvorena za leto i vrele dane.

 2. Cvetna haljina

Boho stil već uveliko dominira modnom scenom, pa je i ovo leto nezamislivo bez haljina sa cvetnim printom. Na raspolaganju su nam sve boje, kao i sve dužine. Jednako će biti aktuelne i mini, ali i maksi modeli.

3. Zvoncare sa dubokim strukom

Farmerke koje su bile veoma popularne tokom 90-ih godina, ponovo su u centru pažnje. Ovaj retro stil dobr o stoji gotovo svakoj građi, a može se nositi u bezbroj prilika.

4. Bermude

Zaboravite na ultra kratke šortseve. Ove sezone bermude su must have. Širi, udobniji modeli su izbor trendseterki i modnih stručnjaka.

5. Krop topovi

Kratke majice i asimetrični krojevi su nešto što ćemo često viđati na ulicama. Krop topovi i pantalone visokog struka su dobitna kombinacija trenutno.

6. Pletena torba

Dok su nekada uglavnom bile rezervisane za odlazak na plažu, torbe od rafije poslednjih godina postale su naši najdraži aksesoari tokom letnjih meseci, koje rado nosimo u gradu, pa čak i u kancelariji. Iako danas postoji ogroman izbor najrazličitijih modela, za početak vam je potrebna klasična tote torba koja se lako prilagođava svim prilikama.

7. Majice sa aplikacijom

Sećate se modela koji su dominirali tokom 90-ih goidna, onih sa zanimljivim aplikacijama? E, baš takvi modeli ponovo su u fokusu.

8. Sandale papuče

Sandale – papuče sa štiklom srednje visine su jedina obuća koja nam je potrebna. Osim što lepo izgledaju na nozi, one su i udobne – pa zato zasljužuju čisti desetku.

9. Rajfovi, marame i ostali aksesoari za kosu

Što upadljivije, to bolje, glasi pravilo ovog leta. Aksesoari za kosu su sve populanriji. U trendu je sve od marama, preko rajfova, pa do ukosnica i kačketa.

10. Midi suknja

Ne zaboravite da unesete u svoj ormar i jednu midi suknju, u kojoj ćete moći da provedete dan na poslu, veče s prijateljima ili da vikendom prošetate pored reke.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top