VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI – OD JUNA DO DECEMBRA

pixabay.com

Lifestyle

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI – OD JUNA DO DECEMBRA

Horoskop otkriva – Saznajte šta vam donosi druga polovina 2021. godine

OVAN

Druga polovina 2021. godine donosi vam velike promene. Očekuje se da će ovaj period u horoskopu biti najnestabilniji. U oblastima zdravlja i ljubavi treba usporiti, ali u poslu sve neće biti tako jednostavno. Moraćete da donosite teške odluke, ali ćete raditi i dvostruko više i nećete moći da usporite. U ljubavi čekuju vas nova poznanstva. Možete se kladiti na neočekivane odluke, ali ne rizikujte uzalud – odlučite sve u skladu sa situacijom. Finale godine je sjajno za velike aktivnosti.

BIK

Očekuje vas vedar period prepun lepih iznenađenja. Predstavnike ovog znaka pratiće sreća i udobnost u drugoj polovini 2021. godine. Najbolje vreme za bilo kakva dostignuća je leto, od juna do septembra. Tokom ovih meseci zaista ćete naučiti šta znači pojam apsolutna sreća. Slobodni Bikovi imaju priliku da preko prijatelja ili na poslu upoznaju osobu sa kojom će započeti romansu.

BLIZANCI

Horoskop Blizance upozorava da od oktobra 2021. do januara 2022. možete ući u vrtlog jedva kontrolisanih događaja. U to vreme slobodni predstavnici znaka imaju najveće šanse za sudbonosni sastanak. Za porodične predstavnike znaka porodica treba da ostane na prvom mestu. Na kraju godine ima smisla posvetiti povećanu pažnju sopstvenom zdravlju i dobrobiti ljudi oko vas. Finale mnogih događaja će vas možda iznenaditi. Bolje finansije.

RAK

Tokom leta posvetićete se porodici i uređenju doma. Od jula do septembra očekuju vas napeti odnosi i loša komunikacija, a nečega ćete moratid a se odreknete kako biste postigli cilj. Moguće su loše prenesene poruke, ali i situacija iz koje nećete lako pronaći izlaz. Uzmite sudbinu u svoje ruke i suočite se sa svim preprekama. Ukoliko budete iskreni i potrudite se, u ljubavnoj sferi očekuje vas napredak.

LAV

Zvezdeporučuju da će Lavovi tokom leta i jeseni morati da prođu kroz radikalnu promenu. U kom formatu će se ovo dogoditi i na koje aspekte života će uticati, zavisi od vaše trenutne fokusiranosti. Sve ovo biće povezano sa vašim vlastitim odlukama i, možda, unutrašnjim iskustvima. Predstavnici znaka koji imaju svoj posao moraće da naprave promenu u vezi sa trenutnim uslovima rada. Imaćete priliku da drastično promenite svoj život, ali ne nauštrb ličnih talenata i dostignuća, već zahvaljujući pomoći osobe koja snažno veruje u vas. Voljena osoba sigurno će vam pomoći kroz savete, ali upo pitanjima finansija slušajte samo sebe. Porodična pitanja će biti važna, pa obratite pažnju i na njih.

DEVICA

Poslednjih 6 meseci u 2021. godini biće za vas biti najsvetliji period godišnjeg ciklusa. Preporučuje se da se bavite nerazjašnjenim pitanjima na ličnom planu, ali ne smete zanemariti ni kreativnu energiju i samopromociju na frontu karijere. Ako imate sopstveni posao, vreme je da preuzmete veliki projekat, jer ćete za to imati sve što vam treba. Ako radite u organizaciji, pokušajte da započnete sa malim odlukama, ali radite stabilno prema svom cilju. Odličan period za bilo kakva ulaganja. Vaš uspeh leži u vašem talentu da postignete ono što želite.

VAGA

Od sredine leta do sredine jeseni možete se naći u prilično nesigurnom položaju. Ali ukupna slika će vam savršeno odgovarati. Mnogi važni projekti biće završeni u ovoj fazi, a novi će tek početi da se pojavljuju u vašem umu.Nestabilna situacija vas očekuje vas na polju ličnih odnosa, jer vaše unutrašnje stanje može biti nestabilno, što će uticati na vaše samopouzdanje. U ovom teškom periodu poslovnim ljudima se savetuje da ne prave hitne zaključke i preokrete.

ŠKORPIJA

Kraj godine uzburkaće vaše mirno more života i izbaciće vas iz zone komfora. Uprkos uzbuđenju koje vrevi oko vas, ovo vam neće trebati, jer nijedan od vaših trenutnih projekata neće zahtevati dovršenje do tog trenutka. Kraj godine će vas primorati da radite ubrzanim tempom. Bolje je ne planirati odmor i duga putovanja, jer su moguće teškoće. Ne opterećujte se previše tuđim problemima.

STRELAC

Od oktobra do decembra Strelac će biti u relativno stabilnom položaju. Ovo vreme će biti najtiše tokom cele godine. Postaće vam potpuno jasno o čemu sanjate i, što je najvažnije, kako to postižete. Ne zaustavljajte se na dah: nakon što završite jedno, odmah pređite na drugo. Pojaviće se dovoljno energije, motivacije i prilika. A ako sve ovo ne iskoristite, onda ćete se brinuti zbog propuštenih prilika. Tehnička pitanja će zahtevati posebnu pažnju. Ovo je dobro vreme za finansijske investicije, ali i ovde treba biti oprezan. U ljubavnoj vezi pokušajte da ne budete sebični i budite otvoreniji. Pokažite šta osećate.

JARAC

Tokom poslednjih 6 meseci u godini ponovo menjate svoje poglede na svet oko sebe. To neće biti kritično, ali neki planovi koji su vam važni mogu biti „skriveni“. Ne brinite, jer ćete završiti sa mnogo više nego što ste planirali. Slobodno zatražite pomoć od pouzdanih kolega i prijatelja. Zarazivši se duhom avanturizma i prisiljavajući druge da veruju u vašu ideju, počećete da okupljate mnogo zainteresovanih oko sebe – ovo će biti jedna od najsvetlijih avantura ove godine. Ne pokušavajte da planirate unapred. U ljubavi nove pustolovine, romanse, ali bez ozbiljnih završetaka.

VODOLIJA

Tokom ovog perioda vaša snaga će nestajati, ali postižete i više nego što ste planirali. U poslu budite samopouzdani i idite napred, ne čekajući da se drugi povuku. Ne plašite se da rizikujete kada je novac u pitanju. Tajming je savršen za ulaganje. Ponovo ćete morati da brinete o svom zdravlju, ali lični odnosi će biti zapostavljeni. U ljubavi vam nedostaje nežnosti i pažnje.

RIBE

Druga polovinagodine donosi nove izazove, ali na kraju će sve biti u redu. Očekuje vas novo poznanstvo koje može dobro uticti i na ljubav i na posao. U karijeri ne očekujte darove sa neba, već sve morate sami uzeti u svoje ruke. Za ovo vreme možete planirati i odmor sa partnerom. Idealan je period za putovanja. Izbegavajte rizične odluke i ne prebacujte svoju odgovornost na druge.

Izvor: Sensa 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top