ZA MARIJOM KARAN UZDIŠE CELA SRBIJA, A ONA ZA NJIM: Nakon razvoda uplovila u vezu sa srpskim biznismenom

Printscreen/Instagram

Poznati

ZA MARIJOM KARAN UZDIŠE CELA SRBIJA, A ONA ZA NJIM: Nakon razvoda uplovila u vezu sa srpskim biznismenom

Svi detalji romanse između Marije Karan i njenog novog dečka.

Glumica Marija Karan se nedavno razvela od holivudskog producenta Džoela Lubina, a kako mediji spekulišu sada je uplovila u vezu sa bivšim usprugom Ane Mihajlovski i vlasnikom jedne produkcijske kuće Goranom Stamenkovićem Gošom.

Kako su mediji preneli, glumica i biznismen su uplovili u romansu nakon što je dobila glavnu ulogu u seriji „Dinastija“. Baš taj domaći projekat radi njegova produkcijska kuća, a prema tvrdnjama Goran i Marija koriste svaki slobodan trenutak da budu zajedno.

Marija Karan nije uspela da izgradi holivudsku karijeru, pa je odlučila da se vrati poslu u Srbiji. U braku nije imala većih problema, osim čestih nesuglasica sa partnerom, a par je nakon toga odlučio da stavi tačku na svoj brak i da se razvede. Nakon toga glumica se vratila u Srbiju i zbližila se sa Goranom Stamenkovićem.

Ko je BOLJI frajer? Ovo su bivši muževi Ane Mihajlovski!

„Marija je od Goše dobila ulogu u našoj verziji ‘Dinastije’. Varnice su sevnule već nakon prve klape. Nisu mogli da sakriju simpatije. Goran je sve češće dolazio na snimanja i cela ekipa je videla da se nešto dešava. Ubrzo je Marija na setovima počela da dobija na stotine ruža, a fotografije sa buketima delila je i na društvenim mrežama, ne otkrivajući od koga su. Viđaju se uglavnom nakon snimanja, u kasnim večernjim satima. Marija ga posećuje u njegovom domu na Dedinju. Još uvek se trude da sakriju vezu, ali je pitanje trenutka kada će ona postati javna“, rekao je izvor za „Telegraf“.

Pored romanse sa Marijom Karan, poznati producent održava dobre odnose i sa bivšom suprugom Anom Mihajlovski sa kojom ima ćerkicu. Često zajedno odlaze na putovanja i može se reći da su dobri prijatelji nakon svega. Producent je poznat i po vezi sa voditeljkom Katarinom Šišmanović.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top