DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUN

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUN

OVAN

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati dosta otežanja koja će vas pratiti na sve strane. Očekuje vas susret sa osobom koja će pokazati da želi više od prijateljstva sa vama. Prijalo bi vam bavljenje sportom.

BIK

Moguće je da ćete imati dosta komplikacija na poslovnom polju i da ćete biti pod stresom. Možete da očekujete zanimljiv susret i poznanstvo sa osobom koja će na vas ostaviti dobar utisak. Problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI

Spremni ste da se posvetite svom poslu i da rešite probleme koji su vas mučili od ranije. Očekuje vas komunikacija sa osobom iz prošlosti koja će zatražiti još jednu šansu od vas. Podložni ste upalnim stanjima.

RAK

Moguće je da ćete imati neočekivane promene kada je u pitanju posao. Nije vam lako da ostvarite stabilno stanje. Sada vam prija da budete malo sami i da se posvetite sebi. Moguća je prolazna prehlada.

LAV

Niste sigurni u to da li treba da se upuštate u nov poslovni projekat ili ne. Ukoliko budete nastavili da budete preterano hladni prema partneru i on će prestati da se trudi oko vas. Problemi zbog stresa.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete dobiti dobru ponudu kada je u pitanju vaš posao. Ako budete poslušali intuiciju sa voljenom osobom ćete uspeti da ostvarite dosta pozitivnih promena. Problemi sa nesanicom.

VAGA

Imate dobru nameru, ali vam nije lako da se organizujete po pitanju svih poslovnih promena koje želite da ostvarite. Preuveličavate probleme u odnosu sa voljenom osobom. Deluje vam da dosta toga ne ide. Zdravlje vam ide na bolje.

ŠKORPIJA

Veoma ste odgovorni i spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu kako bi bili uspešni. Moguće je da dolazi do prekida emotivne veze u kojoj ste. Možete da očekujete dosta problema u ljubavi. Problemi sa grlom.

STRELAC

Bićete zadovoljni novim dešavanjima kada je u pitanju posao. Očekuje vas prilika za napredovanje. Na ovom polju vam dolazi neka veća dilema. Moguće je da imate izbor, dvoumite se. Povoljan je trenutak za dijetu.

JARAC

Neki saradnici su protiv vaših poslovnih ideja što bi danas mogli i da vam pokažu. Važno je da uvek budete iskreni prema osobi koju volite kako bi vaš odnos mogao da ostane prirodan i dobar. Veoma ste umorni.

VODOLIJA

Okrenite se novim poslovnim dogovorima koje smatrate važnim. Možete daa očekujete povoljan dan za posao. Dolazi povoljan period da stavite tačku na prošlost i da okrenete novi list po pitanju ljubavi. Izbegavajte sve poroke.

RIBE

Vi ste uporni u svojim ambicijama i nećete odustati sve dok ih ne budete ostvarili do kraja. Moguće je da sa partnerom imate nesuglasice koje vas na neki način opterećuju više nego što bi trebalo. Moguća je glavobolja.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top