Isplivala slika sa snimanja serije Seks i grad – evo kako glumice DANAS izgledaju!

Printscreen/Instagram

Poznati

Isplivala slika sa snimanja serije Seks i grad – evo kako glumice DANAS izgledaju!

Keri, Miranda i Šarlot su trenutno u drugačijem izdanju, nego što smo navikli.

Početkom ove godine sve ljubitelje serije „Seks i grada“ obradovala je vest da će se junakinje ponovo ujediniti za snimanje ovog kultnog tv ostvarenja. Ipak, mnoge je i razočaralo saznanje da se u seriji neće pojaviti Kim Katral, koja je igrala Samantu Džons.

Snimanje 10 novih epizoda najavljeno je za početak leta, a sudeći po fotografiji koje je objavila glavna glumica Sara Džesika Parker, pripreme su uveliko u toku.

Na svom Instagram profilu ona je stavila sliku sa Sintijom Niksonon (Mirandom) i Kristinom Dejvis (Šarlotom), a iza njih je deo Njujorka.

U opisu posta napisala je:

– Ponovo zajedno. Čitamo naše prve epizode, zajedno sa momcima i novim članovima ekipe.

Post je dobio pregršt komentara koji su se odnosili da pratioci „jedva čekaju da pogledaju nove epizode“, ali bilo je i onih koji su pitali „gde je Samanta“ i konstatovali već sada da serija bez njenog lika neće biti ista.

Ono što možemo da primetimo jeste da su se glumice s godinama dosta promenile. Sintija trenutno nema crvenu kosu, koja je pored oštrog karaktera njen zaštitni znak, dok su se za Kristin mnogi zapitali „šta je uradila sa licem“ i da joj „ipak nije bio potreban botoks“.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top