MARINA TUCAKOVIĆ U KOLICIMA DIRNULA SVE U SRCE: „Ponekad klonem, ali se ne bojim“

Poznati

MARINA TUCAKOVIĆ U KOLICIMA DIRNULA SVE U SRCE: „Ponekad klonem, ali se ne bojim“

Slavna Marina Tucaković nije propustila promociju novog albuma Suzane Jovanović.

Promocija novog albuma Suzane Jovanović bila je prilika da se okupi veliki broj vrhunskih predstavnika estrade. Čelnik „Granda“ Saša Popović organizovao je veliko slavlje za svoju suprugu u jednom beogradskom hotelu, a među gostima je posebnu pažnju privukla tekstopisac Marina Tucaković.

Marina se već duže vreme bori sa karcinomom, a zbog tegoba sa zdravljem sada joj je kretanje otežano pa se koristi kolicima. Medije je, naravno, najviše interesovalo kako se oseća i koliko to utiče na njen rad.

„Osećam se „šareno“, gore-dole“, rekla je Marina za AdriaMedia TV. „Terapije dosta dobro podnosim mada ne mogu da kažem da je to lako. Verujem u hemoterapiju ali verujem i u alternativu i mnogo toga sam do sada primenila. Međutim, čim sam do sad živa, mislim da ima mnogo toga i u glavi i u snazi.“

Za mnoge žene simbol neustrašivosti, Marina priznaje da i ona ponekad klone duhom. „Nije to neki strah, ničeg se ja ne bojim. To je više kao neki osećaj depresije, što ne mogu da pišem koliko bih pisala ili što ne mogu da radim sve ono što bih radila da nisam u kolicima“, kaže najpoznatija pesnikinja naše estrade.

Ipak, i dalje radi i piše, pa je tako pripremila i tekstove za novi album Suzane Jovanović, Sašu Matića ali i neke druge naše pevače.

„Što se ishrane tiče, tu je sve normalno samo su količine manje“, objasnila je Marina. „Tačno je da se ponekad vratim svojim porocima, kao što je cigareta, a rakiju možda popijem jednom mesečno“, priznaje.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top