Kraljica Elizabeta NIKAD BESNIJA na Harija i Megan

instagram/Printscreen

Poznati

Kraljica Elizabeta NIKAD BESNIJA na Harija i Megan

Britanski mediji prenose kako je kraljica Elizabeta dostigla maksimum kada su u pitanju njen unuk Hari i njegova supruga Megan Markl.

Kraljica, navodno, više ne želi da ćuti i dopušta da se kalja ugled porodice, a poslednja kap koja je prelila čašu jeste poslednji događaj vezan za Megan i Harija.

Mada je decenijama bila odlučna u tome da nikad ništa ne objašnjava kada je u pitanju kraljevska porodica, Elizabeta je sada zaposlenima u Bakingemskoj palati naredila da se isprave sve one izjave u kojima se loše navode privatni razgovori nje i ostalih članova kraljevske porodice.

Zapravo, u pitanju su izjave Harija, Megan i njihovih izvora bliskih medijima, posebno onih koji se odnose na izbor imena za ćerku Lilibet Dajanu. Baš to je, kako se navodi, bilo ono što je kraljicu nateralo da potpuno pobesni.

Sve je postalo još komplikovanije kada je jedan američki novinar, blizak prijateljima ovog para, izjavio da su oni tražili od kraljice dozvolu da ćerku nazovu Lilibet, što je kraljičin nadimak iz detinjstva.

Kada su strani mediji izveštavali o tome, implicirano je da Hari od nje nije tražio dozvolu, već ju je samo izvestio o tome, kao da joj nije ni ostavljen ikakav izbor. Takav ugao izveštavanja je razbesneo i Harija i Megan, koji su odmah angažovali svoje advokate.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top