Ceca zablista na proslavi 48. rođendana (foto)

Printscreen/Instagram

Poznati

Ceca zablista na proslavi 48. rođendana (foto)

Ceca Ražnatović rođendan je proslavila u svom domu u krugu najbližih prijatelja

Bez obzira što je veoma dobro poznaju, gostima nije lako ni da odaberu poklon, ni da smisle originalnu čestitku, jer jedino što ovog trenutka Ceci može da se poželi jeste zdravlje i da sve bude kao što je sada. Sa zadovoljstvom gleda Anastasiju i Veljka, koji su pronašli svoje životne puteve, mesecima je u srećnoj emotivnoj vezi, ovog leta će imati niz nastupa, a po izgledu se ni slučajno ne da naslutiti da je rođena pre 48 godina.

Jednu od čestitki, koja je skrenula pažnju, Ceci je uputio dugogodišnji prijatelj: „I dalje stojiš tako raširenih ruku za prijatelje i neprijatelje. Sad sve oko tebe cveta i miriše i neka zauvek bude tako. Hvala ti za decenije prijateljstva i razumevanja.“

Blistala je u uskoj, zelenoj haljini sa prorezima koja je savršeno isticala njenu vitku figuru.

– Osećam se kao da imam 28 i dalje, ja sam porodična žena, tu je i moja karijera. Skockala sam život, imam dosta zakazanih nastupa tokom leta, nadam se da će situacija biti sve bolja – rekla je Ceca i dodala:

– Anastasija mi je prva čestitala. Najdraži gost mi je Željko, on je van konkurencije. Presrećna sam što je cela moja porodica na okupu, kao i ljudi koje volim, zato i pravimo ovakve stvari. Kada je čovek zadovoljan, godine su samo broj, bitno je kako se osećate i kako živite – iskreno je rekla pevačica, a o poklonu dečka Bogdana Srejovića nije želela da govori, jer kako kaže, to je njhova intima.

Hello

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top