Kad je Ceca srpska keva, nije ni čudo što su Kija i Jeremićka izabrane za naj žene 21. veka

Printscreen/Instagram

Lifestyle

Kad je Ceca srpska keva, nije ni čudo što su Kija i Jeremićka izabrane za naj žene 21. veka

Bilo mi je malo neprijatno kada sam u istom naslovu pročitala Tanja Bošković, Kija Kockar i Jovana Jeremić. U stvari bilo mi je mnogo neprijatno jer sam videla i fotografiju na kojoj su Tanja i Kija sa trofejem u rukama koji su dobile nakon što su na jednoj prestoničkoj manifestaciji izabrane za naj žene 21 veka.

I to nije sve, njima se pridružila, da sam znala za ovaj izbor kladila bih se na nju, i voditeljka Jovana Jeremić.

Dakle u istom košu su jedna od naših najboljih glumica, rijaliti učesnica i voditeljka koja đuska u Jutarnjem programu za Vaskrs sa masnim Palmom, smatrajući da je zbog toga mozak operacije.
Ne čudim se uopšte, vrednosti su ovde odavno streljane, tako da je i superlativ NAJ postao zajebancija, osim ako nije u negativnom smislu.

To ovog puta nije bio slučaj, jer tu je glumica Tanja da nas razuveri da se o tome radi. Znači Jovana je zaista dobila trofejče za naj ženu 21 veka, kao i Kija koju fanovi ostrašćeno brane, uzvikujući: Ali ona govori tri jezika, završila je fakultet, radi od svoje 16 godine!

Mi smo za nju ipak saznali iz rijalitija.

Ona je trofej posvetila majci koja se sada nalazi na istom mestu gde je popularnost stekla i kćer Kija.

Ovo je dobar razlog da mladi odu odavde. Moraš biti jebeno lud da vodiš program rame uz rame sa Jeremićkom – naj ženom 21 veka. Moraš biti lud da izučavaš ko onomad ja novinarstvo na FPN-u da bi posle imao za koleginicu Jeremićku. I moraš biti lud da ostaneš ovde gde se uspešnost meri brojem lapsusa, blamova, ulazaka u rijaliti, brojem fanova, plastičnih operacija, vrednošću auta ili stana.

Ne shvatam po kom kriterijumu su Kija i Jeremićka naj žene 21 veka. Okej da je ljudska vrsta na izumiranju, pa ostalo njih desetak, pa mrtva trka. Ali ovako, u moru super heroja žena, meni je ovo trošak materijala i srozavanje svih onih koji su možda zaslužno dobili priznanje. Na mestu Tanje Bošković, ne bih ga uzela i to ne bi imalo veze sa sujetom, već sa aminovanjem sunovrata vrednosti. Moguće je da Tanja nije znala ko još treba da dobije trofej i postane naj žena 21 veka.

Sada zna. Ima i ovekovečeno.

Doterali smo da naj žena bude rijaliti učesnica Kija. Sledeće godine će to možda biti Soraja, Zoranah sigurno. One tamo Dara Rada Bubamara Adžić. Pa onda sigurno Luna. I da ne zaboravim, Sanja Marinković. Kad nam je već Ceca keva, onda je ovaj izbor i očekivan. Karleuša će odbiti priznanje jer ona je “iznad boranije”.

Ipak se napravio totalni haos kada je otišla da se vakciniše.

Rek’o bi čovek izgunule na prvoj borbenoj liniji, spasile nekom život ulaskom u plamen, izvele operaciju prvu na Balkanu novim metodama, dale organ ili dva, otkrile lek za rak. Ovako, zadovoljimo se dovođenjem Palme na Vaskrs i odbranom časti u rijalitiju nakon muževe prevare javno, sa Lunom, čiji fanovi uzgred skupljaju kintu da joj kupe kuću.

Eto.

I kaže meni onda muž: Šta ćeš preko, da pereš čaše?!
Da perem čaše, nego šta.

Bolje i preko prati čaše, nego ovde gde si platio školovanje i usavršavao se, tražiti svoje mesto među “naj ženama 21 veka” a do tada prati čaše.

Nisam upućena, ali ako je bio izbor i za NAJ muškarca, onda su prisutni pretpostavljam mogli čuti Golubovićeve mudrosti iz sveta kriminala, dok je Vulin cupkao nestrpljivo sa strane spreman ko puška da kaže: Volim te Vučiću, ti si zaslužan za ovaj trofej.

Luftka.rs/Jovana Kešanski

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top