Muškarac brine o ženi godinu dana, žena o muškarcu celi život

pixabay.com

Ljubav i seks

Muškarac brine o ženi godinu dana, žena o muškarcu celi život

Često žene potroše pola života dok shvate kakvi su muškarci, kako se odnositi prema njima, šta žele od žena i kako im udovoljiti.

Mnoge žene prođu kroz niz razočarenja, prekide, razvode i mnoge druge situacije pre nego što shvate kako da se ponašaju sa muškarcima. Često mislimo da je dovoljno biti lepa, zgodna , pametna, ali u stvarnosti su stvari mnogo drugačije.

Žene se kroz život suočavaju sa raznim testovima, a neke istine o muškarcima često saznaju prekasno.

1. Prva istina: Muškarac brine o ženi otprilike godinu dana, a žena o muškarcu do kraja svog života; Znam mnoge žene koje ustaju i u 5 sati ujutro kako bi svom mužu spremile doručak i skuvale kafu pre posla, iako mnogi od tih muškaraca znaju kuvati i sposobni su sami sebi napraviti doručak i skuvati kafu.

Muškarci žele da se žene brinu o njima, iako mnogi od njih ne pokazuju brigu prema svojim ženama. Ovo je jedan od razloga zašto mnoge mlade žene ne razmišljaju o braku i radije biraju da budu same jer im je tako lakše.

2. Druga istina: Da biste sebi pronašli uspešnog muškarca, prvo morate sami postati uspešna žena; U životu se možete slagati samo sa onim osobama sa kojima se možete slagati u svakodnevnim navikama, karakteru, načinu razmišljanja i odnosu prema novcu.

3. Treća istina: Uvek postoji 10 koraka između vas i druge osobe. Ako ste prošli pet i niko vam nije došao u susret, okrenite se i idite; Ovo pravilo ne treba da važi samo tokom perioda kada ste u vezi, već celi život. Veza je poput štedne kasice u koju oba para treba da stavljaju svoja osećanja, trud, novac, vreme i energiju.

Ako vam se čini da samo vi ubacujete „novčiće“ u ovu zamišljenu kasicu, onda sami savršeno dobro znate šta vam je činiti.

4. Četvrta istina: Prava ljubav nije ona koja može izdržati godine razdvojenosti, već ona koja može izdržati godine bliskosti; Pre nego što potražite sebi odgovarajućeg muškarca, dobro razmislite o tome da li ste vi žena koju će vaš muškarac moći voleti svaki dan, iz godine u godinu do kraja života.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top