Važno je da budeš svoja, ljubav će doći sama

pixabay.com

Ljubav i seks

Važno je da budeš svoja, ljubav će doći sama

Mnoge žene žive u zabludi da će se jednog dana pojaviti onaj pravi koji će ih spasiti, učiniti ih srećnima i sa kojim će živeti srećno do kraja života.

Ali to se ne događa i nikada neće. Da biste imali stvarunu vezu, morate imati realna očekivanja, a ne očekivanje jedne nezrele devojčice. Svaki od stereotipa koje ćemo nabrojati u nastavku mogu ometati stvaranje skladnog i iskrenog odnosa.

1. Važno je da budeš svoja, a ljubav će doći sama; Biti svoj je jako važno, ali prvo vi sami morate shvatiti ko ste i kakvi želite biti. Ne možete samo sediti i čekati da vas neko primeti kada nemate ni jednu kvalitetu koja bi nekome mogla biti zanimljiva.

Radite na sebi, razvijajte se i budite sigurni da će se tada pojaviti neko ko će vas primetiti.

2. Ne treba mi muškarac koga moram osvojiti, za koga se moram truditi da se zaljubi u mene i koga moram navesti da ostane pored mene; U principu ne treba nikoga prisiljavati ni na šta.

Morate biti osoba koja osvaja i u koju se zaljubljuju, i morate biti neko pored koga muškarci žele ostati svojom voljom. Nikoga ne možete naterati da ostane sa vama ili da se zaljubi u vas, ali budete li radili na sebi možete postati žena koju će svaki muškarac želeti pored sebe.

3. Muškarac mora učiniti prvi korak; Da lepo je kada muškarac napravi prvi korak i to bi trebalo uvek biti tako, ali ima i onih muškaraca koji nisu tako slobodni sa ženama pa im je teško napraviti prvi korak. Zato ne čekajte. Ako vam se neki muškarac sviđa priđite mu, jer ako budete čekali da on napravi prvi korak možda to nikada nećete dočekati.

4. Najvažnije je kako se ja osećam; Jeste, jako je važno kako se vi osećate u vezi, ali ne smijete zanemariti osećanja vašeg partnera. Budete li sebični i mislili samo na sebe nikada nećete biti u stanju da izgradite srećnu i funkcionalnu vezu.

5. Ljubav se mora zaraditi; Na neki način ljubav se treba zaraditi, ali to ne znači da se u potpunosti morate posvetiti muškarcu i povlađivati mu u svemu. Muškarac i žena bi trebali jednako da se trude u vezi, a ne da jedno daje manje, jedno više. Ravnoteža je jako važna i oboje treba jednako da ulažu u vezu.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top