POKLON OD 600.000 € ZA PETU GODIŠNJICU BRAKA! Bastijan sprema neviđeno iznenađenje za Anu Ivanović!

instagram/Printscreen

Poznati

POKLON OD 600.000 € ZA PETU GODIŠNJICU BRAKA! Bastijan sprema neviđeno iznenađenje za Anu Ivanović!

Ana i Švajni u julu obeležavaju mali jubilej.

Slavni par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uskoro će proslaviti petu godišnjicu braka, a tim povodom slavni nemački fudbaler odlučio je da počasti suprugu luksuznim stanom u Beogradu.

Pet godina braka slaviće 12. jula, a Bastijan je odlučio da Ani priredi divno iznenađenje za predstojeći mali jubilej, odnosno da joj kupi stan u najelitnijem delu Beograda.

Popularni Švajni navodn je dao agentima za nekretnine ovlašćenje da u njegovo ime izaberu stan na jednoj od trenutno najtraženijih lokacija.

Njegova želja je da stan bude dvostrano orijentisan i da pogled puca na celu prestonicu. Želi da stan ima oko sto kvadrata, a ako se uzme u obzir da je kvadrat u tom delu grada oko 6.000 evra, računica kaže da će fudbaler na ženin poklon potrošiti 600.000 evra.

Ana i Švajni već dve godine žive u austrijskom gradiću Vestendorf koji ima svega 3.700 stanovnika, u podnožju Alpa. Bračni par je kupio imanje još 2018. godine, sa željom da im sinovi Luka i Leon budu bliži svojim bakama i dekama, a njih dvoje svojim prijateljima. Švajnštajgerovi roditelji žive na sat vremena od Vestendorfa, a blizu je i Beograd.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top