MILION LAJKOVA ZA DAMIANA – NOVA FOTKA OBORILA INSTAGRAM!

Printscreen/Instagram

Poznati

MILION LAJKOVA ZA DAMIANA – NOVA FOTKA OBORILA INSTAGRAM!

Mladi Italijan

Nakon Evrovizije, Damiano David dobio je mnogo fanova, ali i pratioca na Instagramu. Poslednje fotke svedoče o tome da ovaj dečko zaista ima stila i da oboža da se igra sa modom, ne plašeći se osuda i ružnih komentara. Damiano je veoma hrabar, što smo i videli na nastupu.

Odlučio je da svoje fanove obraduje novom fotografijom, koja je u rekordnom roku sakupila više od milion lajkova.

„Vauu!“, „Tako si kul!“, „Baš si seksi!“, samo su neki od pozitivnih komentara.

Damiano David postao je planetarno popularan nakon toga što je sa grupom Maneskin pobedio na Evroviziji. Njegov broj pratilaca na Instagramu je naglo skočio, i sada broji 3.7 miliona pratilaca, koji postaju verni obožavaoci. Svakim danom sve više privlači pažnju svojim fotografijama, i čini se da tako dobro barata modnim dodacima, kao da ima pomoć stilista u svakom trenutku. On je definitivno postao omiljen pevač širom sveta nakon spektakularnog nastupa i sve više ljudi prati njegov rad, u nadi da će otkriti po koji detalj iz privatnog života.

Oko očiju je imao crnu šminku, a dodao je i bisere i minđuše. Raskopčana košulja je otkrivala tetovažu na grudima, a nežnu boju košulje upario je sa elegantnim sakoom. Uz to, stavio je i naočare i napravio sofisticiranu frizuru. Opisa na fotografiji nije bilo, ali su zato bili tu komentari da upotpune doživljaj.

Sledećeg dana, usledilo je nešto mnogo provokativnije – Damiano je pozirao u kožnim pantalonama, providnoj majici sa kaiševima i čizmama sa potpeticom. Na rukama je imao crni lak, a na usnama tamni karmin. Napisao je: „U ljubavi sam sa mojim karminom.“

Njegova devojka Giorgia Soleri napisala je: „I ja isto!“ smiley

Njegov stil je zanimljiv i eksecntričan i verujemo da će biti još mnogo ovakvih, ali i luđih fotki u budućnosti!

Mogujatosama

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top