MILICA PAVLOVIĆ U VRELOM IZDANJU: Stajling zbog kojeg je nastao opšti HAOS! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

MILICA PAVLOVIĆ U VRELOM IZDANJU: Stajling zbog kojeg je nastao opšti HAOS! (FOTO)

Pevačica je u sredu uveče održala nastup u jednom prestoničkom klubu, a atmosferu je dovela do usijanja. Vama ostavljamo da procenite da li svojim nastupom ili stajlingom.

Milica Pavlović sinoć je održala nastup u jednom beogradskom klubu, a pred publiku je izašla u kratkoj majici i u suknji neobičnog kroja, koji su više otkrivali nego što su pokrivali.

Pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj muzičkojna sceni. Milica je, kako se uostalom i očekivaloa atmosferu u klubu dovela do usijanja. Svojim pesmama zasigurno, ali i staling je imao značajan udeo, verujte nam na reč.

Naime, Milica je uvek savršeno stilizovana za svoje nastupe, a za ovu priliku odabrala tamno zelenu suknju sa štrasom i top iste nijanse, a ova kombinacija istakla je njeno vitko telo.

S obzirom na to da je njena kombinacija veoma bila veoma smela – suknja kosog kroja sa prorezima, tako su se mnogi pitali da li je Mica nosila veš ispod suknje. Moguće na razočaranje mnogih, moraćemo da vas obavestimo – da jeste.

Publika i njeni fanovi bili su oduševljeni Miličinom pojavom i stajlingom, pa nije izostalo ni mnoštvo komplimenata i komentara na fotografije na Instagramu.

Preslatka“, „Savršeno izgledaš“, „Boginja„, samo su neki od komentara na račun Miličinog izgleda.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top