OVO JE NOVI,16 GODINA MLAĐI MUŽ VEDRANE RUDAN: Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja!

Printscreen/Instagram

Poznati

OVO JE NOVI,16 GODINA MLAĐI MUŽ VEDRANE RUDAN: Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja!

Kako je navela u svom blogu, odlučila je da se rastane od supruga jer je tokom pandemije i lokdauna shvatila da se njihova interesovanja razlikuju

Sredinom juna Vedrana Rudan objavila je da se razvela posle trideset godina braka. Iako su mnogi bili ubeđeni da je reč o još jednoj dobroj šok-šali u njenom maniru, popularna hrvatska književnica zamolila je medije i pratioce na društvenim mrežama za „malo privatnosti u ovom osetljivom periodu“.

Kako je navela u svom blogu, odlučila je da se rastane od supruga jer je tokom pandemije i lokdauna shvatila da se njihova interesovanja razlikuju. Nju zanimaju samo torbe, a on je okupiran preventivnim zdravstvenim pregledima. Dok ona obilazi prodavnice, on posećuje privatne klinike.

‒ Kada sam se jednog dana iz grada vratila sa sedam novih torbi, rekao mi je da patim od „torbatitisa“. Odgovorila sam: „Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni, ti dane provodiš na klinikama. Jedini si u gradu koji u privatnoj klinici ima popust.“ Odselio se u kuću pokojnih roditelja, a ja sam ostala u našoj ‒ napisala je Vedrana, ali razvod nije bio jedino iznenađenje koje nam je priredila, jer je istom prilikom najavila i venčanje.

Kad pre, zapitali su se neki. Šta to sprema čuvena kolumnistkinja oštrog jezika? Razvod se još nije ohladio, a ona je već rekla „da“. Identitet izabranika ne otkriva, ali on je, rekla je, sasvim drugačiji čovek.

‒ Mlađi je 16 godina i pun života. Zaljubili smo se u jednoj prodavnici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a ja sam gledala u ljubičastu torbu. „Super je torba“, rekao je. Godinama me niko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš, pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kapirate? Koja dobra baza. Pa, da hodamo kroz život istim korakom. Otišli smo kod njega na piće, ostalo je istorija – slikovito je opisala Vedrana i dodala da će se venčanje održati u parku u Opatiji.

I održano je, prenose hrvatski mediji, a i ona na svom sajtu:

‒ Pop nas je pitao da li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo „da“. Moje cure su na nas bacale latice cveća koje su počupale u parku. Bacila sam buket. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, koju je za ruku držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Osećala sam se poput Čerčila. Turistima sam pokazivala „V“. „V“ kao Vedrana i „V“ kao Viktorija.

Otkrila je da je prethodno svako imao svoje veče – ona devojačko, on momačko. Odgovorila je i dežurnim kritičarima:

‒ Bolji je brak iz interesa nego brak bez interesa. Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja. Može li bolje? Znam, sve ima rok trajanja. Ja ću rok koji mi je preostao pretvoriti u rokenrol.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top