USPELA JE DA SMRŠA 30 KILOGRAMA: Jelovnik Dee Đurđević kojim je vratila liniju posle operacije

Printscreen/Instagram

Poznati

USPELA JE DA SMRŠA 30 KILOGRAMA: Jelovnik Dee Đurđević kojim je vratila liniju posle operacije

Voditeljka Dea Đurđević u proteklih godinu i po dana smršala je 30 kilograma.

Voditeljka kaže da se nakon nezgode, 2019. godine kada joj je autobus otkinuo ruku, naglo ugojila. Nakon toga, Dea se pridržavala posebne ishrane i sistema vežbi:

— Zahvaljujući lekarima sa Vojnomedicinske aksdemije smršala sam 30 kilograma. Tim od tojice lekara napravio mi je specijalni jelovnik kojeg se pridržavam. Pazim šta uzimam od namirnica i sada se super osećam. Nakon operacije sam se naglo ugojila i imala sam 83 kilograma, a sada imam 53 kilograma — kaže voditeljka.

— Za doručak uzimam dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastoji od kuvanog jela i ribe, a za večeru jedem grilovano meso. Za užinu obično pojedem jabuku — kaže Dea.

 U početku je gubljenje kilograma išlo sporo, ali kada sam ušla u štos sve je krenulo kako treba. U prvim nedeljama dijete sam bila gladna, ali sam se navikla i sada je sve u redu — kaže voditeljka.

1 / 12 FOTO: INSTAGRAM

Jednu namirnicu su joj lekari zabranili.

— Ne smem da jedem grejp jer sužava krvne sudove. Nemam dve vene u nogama, a krvni sudovi u rukama su mi još krhki, tako da mi se ovo voće ne preporučuje — otkrila je Dea.

Pored ovoga Dea redovno vežba, četiri puta nedeljno, radi trbušnjake, čučnjeve i brzo hodanje, a obavezno popije i dve litre vode dnevno. Zbog povrede ruke i dalje oseća bolove pri promeni vremena, ali oporavak je evidentan i sada može mnogo više da pomera ruku nego na početku oporavka.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top