Sergej Ćetković iskreno o detinjstvu, porodici i životnoj prekretnici

Printscreen/Instagram

Poznati

Sergej Ćetković iskreno o detinjstvu, porodici i životnoj prekretnici

Pevač je tokom studija imao afiniteta kao režiji i filmu.

Pevač pop muzike Sergej Ćetković tokom gostovanja na Kurir televiziji govorio je iskreno o svom detinjstvu i trenutku kada je pomislio da raskrsti sa muzikom.

„Nikako da obuzdam dete u sebi. Bio sam nemiran i maštovit. Ulica u kojoj sam ja odrastao me pamtila do osme godine kao tasmanijskog, da ne kažem šta. Posle,kad sam krenuo da se javljam i persiram komšijama, svi su se pitali šta se desilo sa ovim detetom. Nisam mnogo pričao, više sam voleo da sviram“ – istiće pevač i dodaje:

„Bio sam bukvalno na ivici da li da završim sa muzikom, da krenem da se bavim režijom, filmom. Kad su se pojavili video klubovi, išao sam od jednog do drugog, nudio sam se kao dobar radnik, bez plate, samo da bih bio u filmovima, da bih upućivao ljude na ono što je kvalitetno. Muzika je moj život, napravio sam svoj put. Ne znači da neću biti u rediteljskoj stolici“.

„Otakako znam za sebe znao sam da zaradim, i da se snađem. Potičem iz trgovačke porodice, vezan sam za čin prodaje. Sada se ne bavim tim. Ta mimoza, ja sam rođen 8. marta, i tada sam hteo da obezbedim. Sa 17, 18, godina sam uposlio dva drugara da prodajemo mimoze, posle smo imali džepove pune pare.“ – završava Sergej.

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top