DŽIL BAJDEN NAKON PAR MESECI USPELA ONO ŠTO MELANIJA NIJE NI NAKON ČETIRI GODINE

Printscreen/Instagram

Poznati

DŽIL BAJDEN NAKON PAR MESECI USPELA ONO ŠTO MELANIJA NIJE NI NAKON ČETIRI GODINE

Prva dama SAD-a i supruga Džoa Bajdena u velikom intervjuu za američki Vog rekla je kako je zemlja prodisala otkako su se „rešili“ Trampa.

Prva dama SAD-a i supruga američkog predsednika Džoa Bajdena- Džil, osvanula je na naslovnici američkog modnog časopisa Vog u izdanju za jul. Na balkonu Bele kuće ispred Ovalne kancelarije, u tamno plavoj haljini s cvetnim dezenima brenda Oscar de la Renta, prvu je damu fotografisala Eni Libovic, poznata američka fotografkinja portreta.

Nakon Hilari Klinton i Mišel Obame, Džil je postala treća supruga predsednika koja je dobila svoju naslovnicu, a „mandat“ joj takoreći još nije ni počeo.

Prašinu je svakako podigla činjenica da to nije pošlo za rukom Melaniji Tramp ni nakon celog mandata. Ljubitelji mode ali i fanovi Melanije Tramp se pitaju zašto je to tako?

Svi znamo da se Melanija Tramp već pojavila na naslovnici najprestižnijeg modnog magazina Vog ali pre 16 godina i to kao verenica čuvenog biznismena Donalda Trampa u venčanici vrednoj stotine hiljada dolara. Pitanje je da li je politika toliko ušla u modu da je bilo neprikladno slikati za naslovnicu lepu Slovenku dok je bila na pozicije prve dame Amerike zbog supruga koji nije bio prihvaćen u intelektualnim krugovima Ane Vintur? Odgovor je nažalost da, a nama je žao što se to nije dogodilo, pošto složićete se, svi bismo ipak voleli da vidimo prekrasnu Melaniju na naslovnoj strani Voga kako nosi kreaciju nekog poznatog modnog kreatora.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top