Jelena Karleuša zablistala u centru Beograda: Ovaj odevni predmet nikome nije promakao (FOTO)

Poznati

Jelena Karleuša zablistala u centru Beograda: Ovaj odevni predmet nikome nije promakao (FOTO)

Jelena Karleuša ponovo je zablistala na jednom događaju u centru Beograda

Diva u poslednje vreme, često pratioce ostavlja bez daha odevnim kombinacijama. Ideja nije manjkalo ni ovoga puta, pa se na jednom događaju, uprkos kiši i olujnom vetru, pojavila u kombinaciji koja je mamila uzdahe.

Jelena Karleuša važi za jednu od najstilizovanijih osoba na domaćoj estradi, a pored garderobe, često ume da eksperimentiše i sa svojim fizičkim izgledom.

Ponovo zadala modni zadatak

Iako smo do sada nebrojano puta imali prilike da vidimo kako pevačica menja boje kose i frizure, odevne kombinacije, ovoga puta Jelene Karleuša je objavila fotografiju na kojoj pozira u zelenkastoj mini haljini, koja je u prvi plan istakla njeno bujno poprsje, ali i  savršeno oblikovane noge.

Jelena je i ovog puta u prvi plan istakla svoju savršenu figuru, a brojni komentari pored slike samo govore da je pevačica ponovo uspela da sve svoje obožavaoce ostavi bez daha besprekornim izgledom.

Pored stajlinga koji je i ovoga puta bio na svetskom nivou, Jelena je nosila veliku široku torbu sa drvenim ručkama, koja je bila u istom dezenu haljine, ali je i svima odmah zapala za oko. Definitivno i ovom kombinacijom, Jelena je još jednom zadala ozbiljan modni zadatak svojim koleginicama.

Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top