MAJA ODŽAKLIJEVSKA JE IMALA 12 BRAKOVA: Kad krene zvocanje, spakujem mu stvari!

Printscreen/Instagram

Poznati

MAJA ODŽAKLIJEVSKA JE IMALA 12 BRAKOVA: Kad krene zvocanje, spakujem mu stvari!

Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: “Stvari su ti ispred”, otkrila je pevačica

Pevačica Maja Odžaklijevska povukla se sa javne scene, jer je, kako navadi – umorna od svega.

Gostujući u jednoj emisiji, naša pop diva otkrila je detalje iz privatnog života, koje malo ko zna.

Naime, pevačica je gostujući u jednoj emisiji otkrila da je bila u braku čak 12 puta.

– Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: “Stvari su ti ispred.”

Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: “Jedan se otegao, drugi se protegao” – rekla je ona.

Žena čija je muzika postala evergrin ponekad ode na neko televizijsko gostovanje ili se pojavi u javnosti kad treba da primi nagradu.

Onda se brzo vrati kući gde je posvećena odgajanju desetogodišnjeg unuka Luke, kome je u petoj godini života dijagnostikovan autizam.

– Najviše vremena sam sa Lukom, i što se tiče neke rutine koja se odnosi na njega, ti dani se ne menjaju mnogo, ali je svaki različit jer zavisi od njegovog raspoloženja. Ako je snužden, onda idemo u park. To je prostor u kome se on oporavlja. Uglavnom se ne igra s drugom decom, pa ga vodim da se vere po drveću. Dosta je spretan i voli adrenalin. Ne smetaju mu ostala deca jer igra svoju igru. NJegov fokus je kratkotrajan. Kad god mu se obraćam, ja to radim smireno, kad poludim, on počne da plače – iskreno pre nekoliko godina ispričala Maja za magazin „Gloria“.

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top