Kako zaista izgleda veza sa jednim RAKOM?

pixabay.com

Ljubav i seks

Kako zaista izgleda veza sa jednim RAKOM?

Osobe rođene u znaku raka u načelu su veoma brižne i umeju da neguju odnose sa bližnjima. Ipak, potrebno im je izvesno vreme da se otvore nakon upoznavanja potencijalnog partnera. Onaj ko želi da dobije priliku mora da poseduje nešto posebno, i shvati vezivanje podjednako ozbiljno.

Ukoliko ste baš vi pripadnik ovog znaka, ili možda vaš partner, verujemo da će vas zanimati ono što sledi.

Najbolji partner

Rakovima za zabavljanje najviše odgovaraju zemljani znaci, i to jarčevi i bikovi. Razlog je stabilnost i doslednost koje oni nude, kao veliki plus. Osobe rođene u perodu april–maj bez teškoća prihvataju introvertnu stranu svojih izabranika, a jedan ovakav par ume da uživa u kućnim uslovima. Sa druge strane, prvi spomenuti znak predstavlja suprotnost raku, i jedan od drugog mogu puno da nauče. To se pre svega odnosi na jačanje emotivnosti, odnosno bolju organizaciju i postizanje ciljeva. Pripadnici horoskopskog znaka vaga, takođe su u igri, kao oni kojima je stalo do uspostavljanja istinske bliskosti, saveta i podrške. Oni umeju da prepoznaju lepe gestove pažnje, čemu su rakovi skloni, a zajedno uspešno rešavaju eventualne nesporazume.

Mane

Prvi utisak je da su osobe rođene u ovom znaku pomalo stidljive ili rezervisane, pa udvaračima u početku nije lako. Jasno je da i te kako podsećaju na vodenu životinju po kojoj ih znamo, jer polako izlaze iz svoje ljušture. Izbegavaju konflikte, jer su osetljivi, što znači da će nekad, iako uznemireni, zauzeti pasivnu stranu. Kako čitati misli nije nimalo lako, najbolje je raditi na otvorenom razgovoru.

Zabavljanje

Zbog svega navedenog, izlišno je dodatno pojašnjavati zašto pripadnicima ovog znaka neobavezne ili paralelne veze nisu opcija. Dok ne steknu poverenje u nekoga, ne pokazuju da im je stalo. Pomalo su tradicionalni, i više vole da im se druga strana udvara, da bi bili sigurni da postoji naklonost, a ne obrnuto. Vremenom, postaju zainteresovani za ušuškane filmske večeri i razmenu misli i emocija. Odlični su slušaoci i imaju pravi savet u datom trenutku, ali izbegavaju upoznavanje partnera sa širokim krugom prijatelja.

Loš izbor

Očekivano, rakovi bi trebalo da izbegavaju vatrene znake, strelčeve i ovnove. Prvi su poznati po tome što ih ne drži mesto, što se ne uklapa u već opisan scenario. Drugi, pak, vole nova iskustva, a umeju i da budu direktni u obraćanju, bez uzimanja u obzir tuđih osećanja. Ovo može da predstavlja veliku prepreku u komunikaciji i povredi drugu stranu. U kategoriju lošeg izbora partnera ubraja se i vodolija, jer joj je važna nezavisnost, prostor za sebe i sloboda, pa bi se brzo povukla iz veze pune ugađanja.

Ponašanje

Kada se jednom prepuste, rakovi su veoma posvećeni vezi, i ne ustežu se da to i pokažu. Često su raspoloženi za romantične večeri uz sveće ili vikend van grada. Znak da veza ide u dobrom pravcu jeste upoznavanje sa roditeljima, ali i širom porodicom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top