NE VIDI SE NIŠTA, A KOMBINEZON „PRŽI“: Aleksandra Prijović odabrala model koji ističe najlepše na ženi (VIDEO)

Printscreen/Instagram

Poznati

NE VIDI SE NIŠTA, A KOMBINEZON „PRŽI“: Aleksandra Prijović odabrala model koji ističe najlepše na ženi (VIDEO)

Kombinezon je najmoderniji komad odeće ovog leta, a Aleksandra Prijović je odabrala model koji ističe najlepše delove tela!

Sve vitke dame ovog leta neće propustiti da istaknu figuru najmodernijim odevnim komadom – kombinezon je hit već dve godine!

Aleksandra Prijović je odlučila da odabere posebno zahtevan model – ovako pripijene nogavice od materijala koji je sav u šljokicama može da ponese samo žena koja nema ni gram „viška“.

Zanimljivo je da je dekolte prilično umeren, naročito u poređenju s onim što obično viđamo na estradi. Međutim, izrezi su baš tamo gde ih inače ne očekujemo – na desnoj i levoj strani struka pa je kombinezon zaista vrlo izazovan. Srebrne šljokice na crnoj osnovi grupisane su tako da ističu uzan struk, naglašen dodatno špicastim sastavom s pantalonama.

Pevačica je s ponosom pokazala i gola leđa kameri, a graciozan hod i elegantan okret pokazuju Aleksandru spremnu za scenu. Brenina snajka je za ovo leto, očigledno, spremila posebnu garderobu pa devojke s nestrpljenjem očekuju da vide njene nove haljine!

Lepa i srecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top