Beluči i Kasel: Šta se desi kad se sretnu lepotica i zver

Printscreen/Instagram

Poznati

Beluči i Kasel: Šta se desi kad se sretnu lepotica i zver

Monika Beluči pozirala je s ćerkom na naslovnoj strani julskog broja prestižnog magazina „Vogue“, a ovo je na svom Instagram profilu podelio glumičin bivši suprug Vensan Kasel, koji i otac njene ćerke Devi.

Monika Beluči i Vensan Kasel upoznali su se 1996. godine na snimanju filma „L’appartment“, a venčali su se tri godine kasnije.

Ovaj pomalo čak i neskladan par koji je uvek izazivao poglede javnosti, objavio je razvod 2013. godine i svet je bio razočaran. Ipak, ovo i nije iznenađujuće jer ovo zaista nije bio konvencionalan brak.

Ljubavni spoj Monike i Vensana jednima uopšte nije bio jasan, dok je drugima njihova veza bila jako zanimljiva, pa ih je često krasila titula „lepotice i zveri“.

Vensan sa „ludilom“ u očima i misteriozna Monika zaista „na papiru“ ne deluju kao skladan par, ali realnost nas je razuverila. A, kako i ne bi, kada smo shvatili da je Monika zapravo vrlo liberlana supruga, a to je u jednom intervjuu od pre mnogo godina i priznala.

„Strast možete osetiti i prema najgorem čoveku kojeg ste ikada upoznali. Ali, ona nema nikakve veze sa partnerstvom. U takvom odnosu, strast ostaje, ali je važnije poverenje, poštovanje i svest da vam je muškarac lojalan ne u seksu, nego da će jedostavno biti tu za vas. To je mnogo važnije od seksualne vernosti“, rekla je tada.

„Bilo bi suludo da mu tražim da mi bude veran u tom smislu kada sam ja odsutna dva meseca. Ne možete tražiti takve stvari, niti kontrolisati koga viđa i šta radi. Mislim da je realnije razmišljati o kvalitetu odnosa dok smo zajedno i kako ćemo to vreme zajedno iskoristiti. Govorim o toj vrsti lojalnosti i eleganciji.“

Pre deset godina, kada je davala ovaj intervju bila je i dalje jako zaljubljena u svog supruga za kog se udala 1999. godine.

„Mislim da je jako seksi. Važno je imati takvo mišljenje o suprugu. Ali, Vensan je prvenstveno normalan muškarac. Nekada ga jako volim, a nekada bih ga ubila“, zaključila je tada.

Dok su bili u braku, Vensan i Monika živeli su u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom.

Ipak, to im nije pomoglo. Razveli su se nakon trinaest godina braka, 2013. godine. Glumica je tada shvatila da ne zna šta da radi sada sama, ali isto tako, naglasila je kako ljubav ne poznaje razvod, te kako će se oni možda nekad i sresti i pomiriti, te su mnogi zaključili da ga ona nikada nije prebolela.

Njihova ćerka Deva se prvi put u javnosti formalno pojavila milanskoj Nedelji mode za muškarce u decembru 2019, a malo pre toga je počela da gradi manekensku karijeru. Zanimljivo je da je sve do tad njen Instagram profil bio zaključan za javnost. Kasnije je potpisala prvi ugovor sa modnom kućom za snimanje reklame za parfem.

Nova.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top