Ovo je ultimativni i nezaobilazni trend ovog leta!(FOTO)

Printscreen/Instagram

Moda

Ovo je ultimativni i nezaobilazni trend ovog leta!(FOTO)

Pantalone su izuzetno „in“ komad ove sezone, ali ne bilo kakve…

Pantalone, kao i farmerice veoma su aktuelne ove modne sezone, ali nose se tačno određeni modeli i na određen način.

U trendu su oversize pantalone koje se nose plitko na struku i dužina im je takva da dotiče pod – po sistemu što duže- to bolje (iako nam nije baš jasno kako je hodati u tome), a što se farmerica tiče – definitvno hit sezone su zvoncare, ali i široki, pocepani i „broj veći“ boyfriend modeli farmerica, koje modne influenserke i poznate dame uglavnom kombinuja sa papučama i jednostavnim patikama. U ovoj kombinaciji neophodan vam je dobar i upečatljiv kaiš, a što se gornjeg dela tiče – najbolji izbor je, prema rečima modnih znalaca, bela i svetlo plava košulja, ili pamučna majica do pola i „neuredno“ uvučena u farmerice.

Takođe, trend je da se pantalone i farmerice, bilo duge ili regularne dužine, podvrću, kako bi delovale neobaveznije i više „kežual“.

Moramo priznati da neke od ovih kombinacija deluju veoma trendi i skladno stilizovano, a varijacije su mnogobrojne, pa sve možete prilagoditi sopstvenom ukusu i građi tela. Bitno je da zapamtite da je akcenat na neobaveznosti i da sve treba da deluje kao „da se uopšte niste trudili oko autfita„.

Bilo kako bilo, ako ove sezone planirate da nosite pantalone – ovo je najtrendi način koji možete da izaberete.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top