DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JUL 2021.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JUL 2021.

OVAN

Imate utisak da znate šta želite da postignete, ali je problem što neke ideje nisu ostvarive. Niste u potpunosti otvoreni prema partneru jer smatrate da bi vam uputio reči kritike koje ne želite da čujete. Disajni organi su osetljivi.

BIK

Zbog potrebe posla održavate kontakt sa medijima. Utisak koji ostavljate je odličan: prilično ste realni, pouzdani i posvećeni dužnostima. Slobodno vreme posvećujete partneru i maksimalno uživate. Osećate se odlično.

BLIZANCI

Fokusirani ste na obaveze i maksimalno odgovorni. Nadređena osoba je zadovoljna vašim rezultatima rada. Emocije su vas prilično obuzele. Osećate ljubomoru što vam se izuzetno retko dešava. Zdravlje je stabilno.

RAK

Komunikacija sa saradnicima je uspešna. Bez problema donosite odluku vezanu za tekući poslovni projekat. Partnera doživljavate kao oslonac. Ne smete ni da pomislite kako bi funkcionisali bez njega. Osećate se dobro.

LAV

Zahvaljujući dobro organizovanoj poslovnoj mrezi saradnika dobijate informaciju koja odlučujuće utiče na vaše sledeće poslovne poteze. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga trana budu vaše interesovanje. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Posao se generalno odbija po planu. Neke iznenadne teškoće uspevate da prevaziđete uz malo truda u hodu. Uživate u odnosu sa partnerom. Imate utisak da je preterano društven, ali tu osobinu prihvatate. Osećate se dobro.

VAGA

Niste preterano skoncentrisani na obaveze. Iz tog razloga moguće je nerazumevanje sa saradnicima. Ne uspevate da prestanete da mislite na bivšeg partnera. Iz pogrešnih razloga ga ne zovete. Moguća je nesanica.

ŠKORPIJA

Završavate uspešno poslovni projekat. Imate utisa da vas je dosta namučio i da ste previše truda uložili u njega. Radujete se novim projektima. Fokusirani ste na partnera i uživate u njegovom društvu. Osećate se odlično.

STRELAC

Očekuje vas priliv finansija koji popravlja raspoloženje. Zadovoljni ste poslovnom situacijom i zbog toga želite da proširite posao. Očekuje vas novo poznanstvo sa duhovitom i vedrom osobom. Osećate se sjajno.

JARAC

Generalno ste zadovoljni situacijom na poslu. Pravite nove planove vezane za dalju ekspanziju posla, ali ih držite u tajnosti. Emocije su vam proradile i u potpunosti se posvećujete partneru. Mogući su problemi sa hormonima.

VODOLIJA

Komunikacija je vaše glavno oružje. Zahvaljujući dobroj priči i šarmu završavate određene poslove. Održavate komunikaciju sa osobom za koju još uvek niste sigurni da li je prava osoba za vezu. Skloni ste prejedanju.

RIBE

Komunikacija sa kolegama je konstruktivna. Razdrađujete planove vezane za poboljšanje finansija i posla. Emotivno ste ispunjeni. Želite da se odnos sa partnerom nikad ne promeni. Proverite rad štitne žlezde.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top