ŽENA SA OVOM BOJOM OČIJU JE IZUZETNO HARIZMATIČNA, ALI I OPASNA!

pixabay.com

Lifestyle

ŽENA SA OVOM BOJOM OČIJU JE IZUZETNO HARIZMATIČNA, ALI I OPASNA!

Šta znači boja vaših očiju – žene sa ovim očima su zaista posebne!

Oči su ogledalo naše duše. U njima možemo videti radost, tugu sreću, ljubav, ali i šta je skriveno u srcu. Postoje određena psihološka, ali i spiritualna, tumačenja karaktera i ličnosti prema boji očiju. U ovoj analizi jedan boja očiju se posebno izdvaja, najređa je, a karakteriše i zaista poseban tip ličnosti.

Reč je o ženama sa sivom bojom očiju! Kada bi ih upisali u par reči to bi sigurno bile sledeće osobine – harizmatičlna, vredna, racionalna, hladna i „opasna“. Osobe sa sivom bojom očiju obično su vrlo atraktivne i autentične, a kada komunicirate sa njima shvatićete da je i njihova ličnost posebna baš koliko i boja njihovih očiju. Kaže se da su opasne jer su zbog ambicija ponekad spremne da pređu granice i zaborave na biranje sredstava.

Vrlo su racionalne i praktične, čvrsto stoje sa obe noge na zemlji. Uporne su i željne uspeha, ponekad čak slone i preteranim ambicijama koje ih mogu opteretiti i učiniti da postanu manipulativni. Oslanjaju se isključivo na hladan um, a ne na emocije i intuiciju.

Imaju sposobnost da čitaju ljude, ali i da predstave sebe u najboljem svetlu,. često su na liderskim pozicijama i kada nešto odluče, to će uvek ostvariti, bez obzira na prepreke. Iako su vrlo inteligentne, sklone uspehu i posvećene svojim planovima, ove žene imaju problem sa prihvatanjem, razumevanjem i iskazivanjem pozitivnih i negativnih emocija. Izuzetno su suzdržani.

Skloni su flertu, zavođenju i osvajanju, ali kada uđu u romantičnu vezu dolazi do teškoća zbog otežanog suočavanja sa osećanjima. Partner se često sa njima oseća zapostavljeno i sumnja u njenu ljubav.

Kada pronađu ravnotežu između uma i srca, žene sa sivim očima iskoristiće svoj pun potencijal i u obe sfere, privatnoj i poslovnoj, postati neprikosnoveni lideri.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top