PUN MESEC U VODOLIJI 24. JULA DONOSI SNAŽNE I MOĆNE PROMENE

pixabay.com

Lifestyle

PUN MESEC U VODOLIJI 24. JULA DONOSI SNAŽNE I MOĆNE PROMENE

24. jula primićemo moćnu energiju promene kroz pun Mesec u Vodoliji. Ovi dani nam donose energiju duhovnog isceljenja i otpuštanja loših stvari.

Pun Mesec u Vodoliji tokom 24. jula doneće nam talas promene, dobre energije i vibracija, koji će nas voditi ka duhovnom isceljenju, a evo šta nam horoskop predviđa! U pitanju je zapravo jedan od dva puna Meseca u Vodoliji koja ćemo da osetimo, jer nas i sledećeg meseca čeka pun Mesec u Vodoliji.

Dobra stvar u tome što ćemo imati dva puna Meseca u Vodoliji u tako kratkom vremenskom periodu je u tome što će oni delovati u neverovatnoj zajedničkoj harmoniji. Sve što nam se bude događalo tokom prvog punog meseca u Vodoliji, biće čvrsto povezano i sa narednim, koji će se odigrati 22. avgusta.

Znak Vodolije koji je predstavljen simbolom vodonoše ima sposobnost prikupljanja vode, što je povezano sa emocijama sveta, koje se pretvaraju u energiju vetra. Vodonoša ih na taj način „sipa“ nazad u svet i donosi promenu svesti!

Sve ovo energiji Vodolije donosi isceljujuće kvalitete, sa kojima se možemo povezati tokom ovog punog Meseca. Konekcija ove vrste je naročito moguća zbog Čariklo asteroida koji predstavlja Duh medicine i svojom povezanošću sa punim Mesecom u Vodoliji podstiče naše istraživanje alternativnih metoda lečenja, naročito onih koja se dešavaju na energetskom nivou.

Pored toga, pun Mesec u Vodoliji tokom jula nam donosi i energiju transformacije i potpune promene. Shvatićemo šta je to što treba da otpustimo iz svog života, kako bismo mogli da doživimo ponovno rođenje. Osetićete neverovatnu potrebu da nešto promenite i otpustite iz života, na šta će vas intenzivno navoditi vaša intuicija.

Sa ovakvom energijom bićete i neverovatno proaktivni i otvorenog uma. Energija Vodolije je revolucionarna i nagnaće nas na promene. Takođe će nam dati hrabrost da preduzmemo određene korake. Oslobodićete se rigidnih ideja i pogrešnih obrazaca.

Pod uticajem ove moćne energije punog Meseca zapitajte se sledeće: „Kako mogu da donesem više svetlosti i tako olakšam svoj život? Šta treba da otpustim kako bi mi u život došle nove stvari?“

Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top