UNUKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA JE PRAVA LEPOTICA

Printscreen

Poznati

UNUKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA JE PRAVA LEPOTICA

Iako je čuveni Smoki uvek imao onaj prepoznatljivi osmeh na licu, iza njega se krila velika tuga…

Legendarni glumac domaće kinematografije, Ljubiša Samardžić napustio nas je pre četiri godine, ali njegovo stvaralaštvo publika ne zaboravlja.

Ljubiša Samardžić je u više od sedamdeset filmova različitih žanrova, tokom gotovo trideset godina, glumio je glavne i veće sporedne uloge. Jedne od najznačajnijih kultnih uloga na malim TV ekranima ostvario je u TV serijama kao što su: Kuda idu divlje svinje; Policajac sa petlovog brda i Vruć vetar. Kasnije u karijeri oprobao se i kao producent i reditelja.

Tokom života prolazio je uspone i padove, ali najteži trenutak u životu bio je kada je izgubio sina jedinca, Dragana, koji je preminuo od posledica leukemije.

Unuka Sara mu je ulepšavala svaki dan i činila da ponovo oseća da ima razlog za sreću. Ona je više puta istakla da je obožavala da sa dedom provodi vreme na snimanjima i pozorištu, kao i da je uživala u njihovim zajedničkim trenucima.

Ova devojka izrasla je u pravu lepoticu, što možemo videti i na njenom Instagram profilu, gde neretko objavljuje fotografije.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top