Tamara Kalinić očarala Kan, svi pričaju o njenim spektakularnim izdanjima

Printscreen/Instagram

Poznati

Tamara Kalinić očarala Kan, svi pričaju o njenim spektakularnim izdanjima

Modni stručnjaci su jednoglasni, ona je žena koja zna šta znači dobar stil i to je još jednom dokazala

Iako se nedavno našla na meti pljačkaša to nije uspelo da je poremeti i uspori. Tamara Kalinić radi punom parom i nastavlja da oduševljava svojim modnim odabirima.

Ovog puta, veliku pažnju je privukla pojavivši se na Kanskom festivalu. Kada je ona zakoračila na crveni tepih, svi pogledi su bili usmereni u njenom pravcu, a kada budete videli fotografije biće vam jasno i zašto.

Za ovu priliku izabrala je elegantan izgled, žutu dugačku haljinu koju potpisuje Oskar de la Renta i diskretan nakit. Stajlng je upotpunila besprekornom šminkom i visoko vezanom punđom.

Sudeći prema osmehu koji nije skidala sa lica, čini se da se Tamara odlično zabavljala na ovom prstižnom filmskom festivalu.

Druga prelepa kreacija delo je brenda Tony Ward, dok je Tamara od nakita nosila Bulgari ogrlicu u obliku zmije i upečatljiv prsten sa zelenim kamenom.

Ubrzo nakon toga, Tamara je zablistala u još jednoj haljini. Naime, Kalinićeva je prisustvovala svečnosti čije su gošće između ostalog bile Šeron Stoun i Ališa Kiz, a za ovu priliku odlučila se za belu haljinu koju je krasilo perje i cirkoni.

Modna kuća Nikolas Jebarn stoji iza ovog dela u kom je naša influenserka mamila poglede prisutnih zvanica.

haljina tamare kalinic u kanuIZVOR: INSTAGRAMInteresantno je to da su strani mediji oduševljeni izdanjima Tamare Kalinić o čijim haljinama imaju samo reči hvale. Podsetimo, o njoj su do sada pisali magazini poput Vogue, a Daily Mail ju je uvrstio među žene sa najskupljim tašnama.

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top