Vreme je stalo za Marijanu Mateus: Nikad zgodnija, slikala se na plažama Sen Tropea

Printscreen/Instagram

Poznati

Vreme je stalo za Marijanu Mateus: Nikad zgodnija, slikala se na plažama Sen Tropea

Marijanu Mateus, atraktivnu Novosađanku pamtimo po braku sa Lotarom Mateusom, fudbalskim selektorom. Marijana je takođe imala i svoje biznise poput butika, a sada je vlasnica lanaca prodavnica Second hand odeće.

Ono što je uvek važilo za Marijanu jeste da je ona oduvek privlačila pažnju prisutnih gde god da se pojavi. Krasi je neverovatna pozitivna energija i širok osmeh.

Ovog puta, Marijana je podelila slike sa odmora. Naime, Marijana se fotografisala na sunčanoj plaži Sen Tropea, a ono što je njenim pratiocima ovog puta privuklo pažnju nije bio ni stajling, ni bajkoviti pejzaž, već njen izgled.

Kako se može primetiti, Marijana dugo nije imala tako savršenu liniju kao ovog leta, pa joj je neobična haljina savršeno stajala, a brojni komentari glasili su: „Nikad zgodnija!“, „Sijaš“.

Naravno, Marijana je u svoj izgled uložila mnogo truda, a njena tajna su aktivni treninzi, od kojih ne odustaje čak ni kada je na putovanju, kao i izbalansirana ishrana, sa minimumom „zadovoljstava“ koja dovode do viška kilograma.

Izvor: alo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top