ILDA ŠAULIĆ REŠILA DA PROMENI KARIJERU, porodica i prijatelji u NEVERICI!

Printscreen/Instagram

Poznati

ILDA ŠAULIĆ REŠILA DA PROMENI KARIJERU, porodica i prijatelji u NEVERICI!

Ilda Šaulić rešila je da promeni svoje usmerenje, pa je sve iznenadila početkom nove karijere.

Pevačica Ilda Šaulić je godinama pre nego što se upustila u muzičke vode bila zaljubljenik u tenis koji je aktivno trenirala, a sada je rešila da se vrati prvoj ljubavi, ali u ulozi trenera.Naime, ona sa svojom ćerkom provodi vreme u Americi gde joj muž živi i radi, a sada je odlučila da do septembra bude teniski trener i to deci, a onda se vraća u Beograd svojim radnim obavezama.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako trenira dečicu i koliko uživa u tome. Ono što je zanimljivo jeste to da kada god su se u Beogradu održavali teniski turniri humanitarnog karaktera u kojima su učestvovale poznate ličnosti, Ilda je bila ta koja se latila reketa, a neretko i pobeđivala.

Ono što malo ko zna jeste da je tenisom počela da se bavi sa samo šest godina i na VTA listi svojevremeno se našla među 500-600 igračica, a uzor joj je bila teniserka Monika Seleš. Često je putovala i provodila vreme po teniskim kampovima u Evropi i Americi. Međutim, sa 18 godina je odustala do tenisa, jer više nije mogla da izdrži tempo koji je sportski život nosio, a po želji svoje bake okrenula se muzici.

Priznala je da joj nastupi nedostaju, ali da su joj prioriteti drugačiji, te da joj je sada porodica na prvom mestu.

Osim toga što daje časove tenisa u Americi i njena ćerka Ema rešila je da se oproba u ovom sportu, zbog čega je Ilda veoma srećna.

Republika

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top