DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JUL 2021.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JUL 2021.

OVAN

Odličan je dan za razgovor na temu dobijanja kredita, pozajmice, nalaženje sponzora. Sve vezano za tuđi novac vam ide od ruke. Prilično ste zainteresovani za simpatiju i ubeđeni da će doneti odluku da bude sa vama. Zdravlje je stabilno.

BIK

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Posao stagnira, a vi ne uspevate da ga pomerite sa iste tačke. Frustira vas situacija u braku jer partner deluje totalno nezainteresovano. Imunitet je u padu. Potrebno je da ga podignete.

BLIZANCI

Očekuje vas priliv novca što vam podiže raspoloženje. Prilično ste ambiciozni i vredni i u suštini zadovoljni kako se posao razvija. Prilično ste nezadovoljni emotivnom sferom i nemogućnošću da nađete partnera. Zdravlje je stabilno.

RAK

Oblast suđenja je odlično prikazana. Sudski proces se ili odlično razvija ili dobijate vest o donetom rešenju u vašu korist. Uprkos teškoćama, puni ste nade da će doći do poboljšanja bračnog odnosa. Zdravlje je odlično.

LAV

Očekuje vas nova poslovna ponuda. U finansijskom smislu je prilično primamljiva pa je ozbiljno razmatrate. Upoznajete osobu koja vam se odmah dopada i ima veze sa inostranstvom. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Na poslu vas čeka nerviranje zbog loše saradnje sa strancima. Očekuje vas iznenadni trošak koji vas izbacuje iz takta jer je finansijska situacija jako loša. Emotivna sfera vas ne zanima. Zdravlje nije najbolje i najugroženiji su nervi.

VAGA

Situacija na poslu je stabilna i sve se odvija u miru i na zadovoljavajući način. Emotivno ste nezadovoljni i iznenada se upuštate u svađu sa partnerom koja dovodi do iznenadnog raskida. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Umesto da se fokusirate na poslove koji vam idu od ruke, fokusirate se na problem koji već duže vremen ne uspevate da rešite. Zadovoljni ste stabilnim emotivnim odnosom. Na polju zdravlja bubrezi su prilično osetljivi.

STRELAC

Posao se ne odvija kako treba. Ima puno zastoja, problema, teškoća, nerviranja. Imate utisak da radite na rešavanju problema koje je nemoguće rešiti. Prija vam otvoren i opušten razgovor sa bračnim partnerom. Opao vam je imunitet.

JARAC

Zadovljni ste kako se poslovni pregovori odvijaju, mada imate neke adute koje još uvek ne otkrivate u slučaju da pregovori zapnu. Nezainteresovani ste za emotivnu sferu niti želite da je poboljšate. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Odličan je dan za rešavanje pravnih pitanja i za komunikaciju sa predstavnicima medija. Ostavljate utisak ozbiljne, pouzdane i odgovorne osobe. Uživate u bliskosti sa voljenom osobom. Osećate se snažno.

RIBE

Skoro sve vam ide od ruke: saradnja sa strancima i nadređenom osobom. Prilično vas brinu finansije i zbog njih ste čak i nervozni. Bračni partner vam pruža emotivnu i materijalnu podršku. Zdravlje je stabilno.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top