SVAKA ZRELA ŽENA POŠTUJE OVIH 5 PRAVILA

pixabay.com

Lifestyle

SVAKA ZRELA ŽENA POŠTUJE OVIH 5 PRAVILA

5 pravila zrelih žena koja donose sreću – usvojite ih već danas!

Zrele žene znaju šta hoće i više ne padaju u iste zamke. Njihovo iskustvo je njihova glavna moć. Spremne su da osvoje nove snove i pojure nove želje, bez osvrtanja na prošlost. One žive ispunjen život u skladu sa svojim bićem, a evo kojih se pravila pridržavaju:

1. Izaberite one koji su izabrali vas

Vrlo jednostavno pravilo koje će vas spasiti od gubljenja vremena, energije i truda. Izbor onih koji su vas već izabrali olakšaće sve u životu. Izaberite muškarca koji je već odlučio da ste vi jedini za njega… Recite „Da“ poslu koji vas želi kao svog zaposlenog. Sprijateljite se sa osobom koja vas smatra njegovim prijateljem, a ne samo sa poznanikom…

2. Sve dolazi na vreme. Ako ne dođe, onda još nije vreme.

Ovo pravilo štedi mnogo energije i vremena. Prihvatite da vam život daje stvari koje želite u pravo vreme i na pravom mestu. Nastavite da se trudite, a pravi sled pozitivnih događaja očekuje vas u idealnom trenutku.

3. Nikad ne reci nikad

Ne mislite da će se sve uvek odvijati prema vašem planu. Ponekad život ima svoje planove za vas, čak i one koji vam ne pričinjavaju zadovoljstvo. Prihvatite promene koje se dešavaju, prihvatite svoje greške za koje ste govorili „nikada“ i živite punim plućima, nastavite svoj let dalje.

4. Ne plašite se ničega

Ne trošite dragocene trenutke života na strah. Suočite se sa njim, odbacite ga i ne dozvolite da vas sabotira. Strah od odbijanja, strah od rizika, strah od neizvesnosti i promena – sve ove strahove zrela i srećna žena odbacuje i živi van granica i pravila koja su drugi postavili.

5. Pala sam, ali sam otresla prašinu i nastavila napred

U životu često naiđemo na kamen spoticanja. Ali, umesto da ostanemo u prašini i blatu i očajavamo zbog neuspeha, otresimo prašinu i nastavimo podignute glave dalje. ovo je baš ono što bi zrela žena uradila kada joj nešto ne pođe po planu.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top