Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uživaju na moru kao obični turisti

Printscreen/Instagram

Poznati

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uživaju na moru kao obični turisti

Gospodin i džentlmen, tako obožavaoci zovu Vojina Ćetkovića, a za Slobodu Mićalović kažu da je prava princeza. Evo kako izgleda njihovo letovanje!

Boba u beloj majici, na klupi sa odličnim pogledom, Vojin sa kaficom u papirnoj čaši, u hladu borića… Savršeno letovanje!

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković sušta su suprotnost onome što gledamo na Instagram profilima vrtoglave popularnosti. Na tim, milionskim profilima, presijavaju se nauljena tela, taguju se proizvođači kostima, skupocenih naočara i nakita, sve je u znaku skupih plaža ili bar jahti na kojima se snimaju selfi klipovi koji će zaseniti sve druge.

Za to vreme, omiljeni srpski bračni par boravi na običnoj plaži, sa svim drugim turistima. Vojin „tegli“ na leđima ranac, a pod miškom dasku za surfovanje. Njegov moto je „šta mi teško“, dok obožavaoci nagađaju da su u rancu i stvari za ćerke ali i poneka sitnica za Bobu.

Boba nije tagovala nikog, a ni kupaći kostim ne pokazuje. Ništa od filtera i fensi efekata! Na njoj je duga majica, zatvorena oko vrata, a jedan od komentara je pogodio pravo „u centar“ – „uvek misterija“. Ništa ženstvenije od toga…

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top