JAKO ME RASTUŽUJE, NISAM JA BILO KO: Nataša Bekvalac progovorila o ljubavnoj vezi sa Rastom

youtube/printscreen

Poznati

JAKO ME RASTUŽUJE, NISAM JA BILO KO: Nataša Bekvalac progovorila o ljubavnoj vezi sa Rastom

Nataša Bekvalac objavila je novu pesmu, ovog puta duet sa Stefanom Đurićem Rastom, a odmah su počele i glasine kako su ona i reper u ljubavnoj vezi.

Nova pesma Nataše Bekvalac „Iz daleka“ nastala je kao plod saradnje sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Duet je izazvao ogromnu pažnju, a odmah su počele i glasine kako su njih dvoje u ljubavnoj vezi. To je „podgrejala“ i činjenica da je Rastina bivša žena Ana Nikolić „otpratila“ Natašu na Instagramu.

Velika promocija nove pesme na kojoj je „Nale Nacionale“ zablistala u punom sjaju bila je i prilika da je novinari upitaju da li je istina da je u vezi sa Rastom.

Pevačica je sve demantovala. „Ovo me jako rastužuje, iskreno… Zato što u tako jednoj lepoj saradnji gde apsolutno nema prostora za bilo šta drugo sem muzike ljudi uvek moraju da pokvare. Nisam ništa učinila da do takvih tračeva dođe.

Ja sam izvođač kom nije potrebno da se pričaju takve stvari da bih dobila pažnju, 20 godina profesionalnog rada stoji iza mene. Čula sam za te priče“, rekla je Nataša okupljenim predstavnicima medija, a prenosi Kurir.

Nataša je, inače, presrećna što je sezona nastupa ponovo počela, a očigledno je jedva dočekala i da predstavi publici novu pesmu.

Mada za sebe kaže da je vrlo iskompleksirana i nesigurna, izgledala je fantastično u beloj haljini, golih ramena i sa glamuroznim rukavicama do lakata. Uz nju su bile sestre Dragana i Kristina, obe vrlo doterane, a kako je sve izgledalo, pogledajte u galeriji slika.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top