NAJSREĆNIJE SU ONE ŽENE BEZ PARTNERA!

pixabay.com

Lifestyle

NAJSREĆNIJE SU ONE ŽENE BEZ PARTNERA!

Kada su u pitanju izlasci, inteligentne žene su jako izbirljive. One će radije da čekaju nekoga ko im u potpunosti odgovara, nego da se upuste u vezu sa bilo kim samo da ne bi bile same.

Nedavno istraživanje je dokazalo da se sve veći broj žena odlučuje da bude singl, a razlog je jednostavan-tako se osećaju srećnije.

U našem društvu je uvraženo mišljenje da biti bez partnera je sinonim za tugu i usamljenost, što je zapravo daleko od istine.

Evo zašto je super biti singl:

Imaćete više vremena za sebe

Žene koje su u vezama često se žale što nemaju dovoljno vremena koje bi mogle da posvete sebi, pored brige o partneru ili deci. Međutim, kada ste sing, imate svo vreme ovog sveta sa kojim možete da raspolažete onako kako vam odgovara.

Život se promeni iz korena kada upoznaš onog pravog: Džulija Roberts otkriva tajnu braka dugog gotovo dve decenije!

Ne postoji pritisak da u svakom trenutku ispunite partnerova očekivanja

Ne morate da pamtite sve datume, spremate posebna iznenađenja za dan zaljubljenih, uvek izgledate savršeno. Kada ste sing možete sebi da priuštite vikend koji ćete ceo provesti u spavaćici, gledajući filmove i serije, bez osećaja da morate da oduševite nekoga garderobom ili savršenom frizurom.

Veća je mogućnost da se fokusirate na karijeru i ostvarite neverovatne uspehe

Žene uglavnom zbog ljubavi osustanu od karijere i posvete se porodici i partneru. Balansiranje između karijere i obaveza u kući je veoma teško. Zato sing devojke mogu svu pažnju da usmere na postizanju ciljeva i ostvarivanju velikih uspeha na poslovnom planu.

Prestaćete da brinete o tome šta drugi misle

Kada ste dugo sami i samostalni, shvatite da ste vi jedina osoba koja može vama i da sudi. Verujete u sebe i prestajete u potpunosti da brinete o onome što drugi ljudi kažu. Više ne tražite potvrdu od drugih, a logičan sled je da se osećate mnogo srećnje.

Ojačaćete ostale odnose sa ljudima koji vas okružuju

Kada ste u vezi, provodite većinu vremena sa partnerom, pa zato odnosi sa prijateljima i porodicom trpe. Kada ste singl možete češće da provodite vreme sa bliskim ljudima i stvarate kvalitetne veze.

Putujete više, a brige su svedene na minimum

Biti sam znači znači biti snažan. Kada morate sve da uradite same, postajete snalažljivije, snažnije i sigurnije u sebe.

stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top