NESTALA IZ JAVNOSTI: Evo kako danas izgleda Brankica Sebastijanović!

instagram/Printscreen

Poznati

NESTALA IZ JAVNOSTI: Evo kako danas izgleda Brankica Sebastijanović!

Mlada glumica se svojevremeno zabavljala sa Milošem Bikovićem i bila je prva devojka koju je glumac predstavio u javnosti

Srpsku glumicu Brankicu Sebastijanović (30) publika pamti po ulozi u seriji „Sinđelići“ kao i u glavnoj ulozi u filmu „Vrati se Zone“, drugom delu Zone Zamfirove.

Brankica je pre nekoliko godina bila u žiži javnosti zbog dugogodišnje veze sa kolegom Milošem Bikovićem.

Javnosti je bilo najzanimljivije to što su oni odlučili da se čuvaju za brak, o čemu je Brankica otvoreno govorila:

Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše – rekla je tada Brankica svojevremeno ističući da je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.

Iako su mnogi mislili da će ova romansa biti krunisana brakom, ipak je veza pukla.

Nakon raskida, lepa glumica se retko eksponira u medijima i o njenom životu se malo toga zna.

Brankica je kako su mediji pisali, posle Bikovića bila u romansi sa Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije „Avala“, koji ju je pre izvesnog vremena verio, a da li su i dalje zajedno ili ne, ostaje misterija.

– Ne udajem se, daleko sam još od toga. Nije mi čak ni u planu. Ima vremena. Za sada samo idem na svadbe- rekla je glumica jednom prilikom Blic.

Potpuno se povukla iz javnog života, a samo je ponekad aktivna na društvenim mrežama, na kojima uglavnom objavljuje fotografije sa putovanja.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top