Udala se Lejdi Kiti Spenser, najstarija ćerka brata princeze Dajane (foto)

Printscreen/Instagram

Poznati

Udala se Lejdi Kiti Spenser, najstarija ćerka brata princeze Dajane (foto)

Udala se Lejdi Kiti Spenser

Lejdi Kiti Spenser, najstarija ćerka erla Čarlsa Spensera, brata princeze Dajane, izgovorila je sudbonosno „da“ na bajkovitom venčanju u Rimu.

Lepa manekenka i njen 32 godine stariji izabranik Majkl Luis, multimilioner iz Južne Afrike, bračne zavete razmenili su na raskošnoj ceremoniji u vili porodice Aldobrandini. Zdanje koje s razlogom zovu italijanski Belvedere smešteno je usred živopisne doline u Fraskatiju, nadomak Rima.

Tridesetogodišnja Kiti i njen tajanstveni tajkun verili su se 2019, a venčanje planirano za prošlo leto odložila je pandemija. Čim su mere popustile, pozvali su članove porodica i prijatelje u romantičnu Italiju, obezbedivši svim zvanicama boravak u luksuznom hotelu. I venčanje je bilo luksuzno, pomenimo tek pozlaćene tanjire na stolovima ukrašenim najmaštovitijim cvetnim aranžmanima.

O venčanici, kao o onoj koju je pre četiri decenije nosila njena tetka, priča ceo svet. Reč je o kreaciji kuće „Dolce & Gabbana“, protkanoj finim čipkanim detaljima. Čuvenom modnom duetu upravo je Kiti Spenser jedna od muza.

O Majklu Luisu ne zna se mnogo, osim da je neopisivo bogat, da je nekoliko godina stariji od Kitinog oca i da ima troje odrasle dece.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top