DNEVNI HOROSKOP ZA 2. AVGUST 2021.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. AVGUST 2021.

OVAN

Danas možete imati priliku da potvrdite neke nove poslovne dogovore koje ste ranije ostvarili. Moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti između vas i osobe koja vam se dopada. Menjajte loše navike na polju zdravlja.

BIK

Potrebno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim saradnicima jer nekada delujete preterano zatvoreno i tvrdoglavo. Dopada vam se osoba koja nije pokazala da gaji osećanja ka vama. Potrebno vam je opuštanje.

BLIZANCI

Brojne obaveze su pred vama i veoma ste opterećeni poslom. Moguće je da vam to stvara nervozu. Očekujete poznanstvo sa osobom sa kojom bi trebao da vas spoji zajednički prijatelj ili poznanik. Prolazna glavobolja.

RAK

Današnji dan je povoljan za posao pa možete da očekujete da će vam sve što danas pokrenete i te kako ići od ruke. Postoji neka osoba iz prošlosti na koju još uvek mislite i koja vam nedostaje. Bolovi u leđima vas muče.

LAV

Moguće je da ste neko vreme prepustili glavnu reč drugima ali ste sada spremni da se vratite na velika vrata. Potrebno je da voljenoj osobi otvorenije pokažete koliko vam je ona važna i koliko vam je stalo do nje. Problemi sa cirkulacijom.

DEVICA

Nemojte da očekujete da ćete danas uspeti da završite sve poslovne obaveze koje ste imali u planu. Vreme je da napravite konkretan dogovor sa voljenom osobom, na temu zajedničke budućnosti. Prilično ste umorni.

VAGA

Povoljan je dan za donošenje novih odluka. Staloženi ste i iz prave perspektive gledate na stvari što vas čini zadovoljnim. Emotivna situacija se polako popravlja i odnos sa voljenom osobom ide na bolje. Povedite računa o kolenima.

ŠKORPIJA

Finansijska situacija vas je brinula u prethodnom periodu ali sada konačno polako stajete na zelenu granu. Teško pokazujete svoja osećanja i voljena osoba vam pokazuje da joj to jako smeta kod vas. Povedite računa o unosu vitamina.

STRELAC

Ukoliko tokom današnjeg dana ne budete bili spremni da donesete neku konačnu odluku i da prelomite, kasnije ćete se kajati. Partner očekuje da mu pokažete kakve su vam namere za budućnost. Čuvajte se alergija.

JARAC

Moguće je da želite da menjate okruženje i da vam radno mesto na kojem ste sada više ne odgovara. Došlo je vreme da jasno definišete u kom pravcu će ići vaš odnos sa voljenom osobom. Pad imuniteta je naglašen.

VODOLIJA

Ukoliko budete bili brzopleti to bi moglo da vam donese više štete nego koristi na poslovnom planu. Imate velike šanse da uskoro ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu. Srčane smetnje su naglašene kod vas.

RIBE

Niste sada spremni da donosite važne poslovne odluke i one koji čekaju, puštate da sačekaju još malo. Nepovoljan je dan za ljubavna dešavanja. Ako imate vezu ili brak, sa voljenom osobom ste u krizi. Izbegavajte tešku hranu.

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top